DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 21036970,13%
Edirne

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

CHP 99’uncu yılını kutlayacak

CHP 99’uncu yılını kutlayacak

ABONE OL
7 Eylül 2022 17:03
CHP 99’uncu yılını kutlayacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne İl Başkanı Fevzi Pekcanlı “Partimizin 99.Yıl kutlama etkinlikleri kapsamında 9 Eylül Cuma Günü saat 09.30 da tüm partililerimizle Atatürk Anıtına Çelenk sunumunda bulunacağız” dedi.

Pekcanlı partisinin kuruluş yıl dönümü ile ilgili yaptığı açıklamada, “Cumhuriyet Halk Partisi; Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Özgürlük ve Bağımsızlık benim karakterimdir” ve İsmet İnönü’nün “Namuslular da, en az namussuzlar kadar cesur olmalıdır” ilkelerinden doğmuştur. Cumhuriyet Halk Partisi kurulduğu günden günümüze kadar Atatürk İlke ve Devrimlerinin, özgürlüklerin, demokrasinin, emeğin ve insanın yılmaz bekçisi olmuştur. Cumhuriyet Halk Partisi hiçbir zaman sistemin ve emperyalist güçlerin maşası olmamıştır ve olmayacaktır. Cumhuriyet Halk Partisi Türkiye Cumhuriyeti’ni ve demokrasiyi kuran parti olarak, Türkiye’nin aydınlık gelecek hedefi ile “ezilenlerin ve halkın partisi” olarak halkımızı kucaklamaya devam edecektir. CHP iktidarında halkımıza da layık olduğu bir yaşam sunmak için mücadelemizi tüm kararlılığımızla sürdüreceğiz.

Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün benim iki büyük eserim var biri Türkiye Cumhuriyeti diğeri Cumhuriyet Halk Partisi demiştir. Cumhuriyet Halk Partisi varken ne Cumhuriyetimizi yıkabilirler ne de bayrağımızı indirebilirler. Bu hayalle yaşayanların gücü yetmedi yetmeyecektir. Vatanımızı bölemezler, kardeşi kardeşe düşman edemezler. Bu duygu ve düşüncelerle başta partimizin ve Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve şehitlerimizi saygı ve rahmetle, gazilerimizi şükranla anıyorum” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.