DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 20694541,40%
Edirne
17°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

CHP’den Tayakadın Köyü ziyareti

CHP’den Tayakadın Köyü ziyareti

ABONE OL
26 Ekim 2023 15:02
CHP’den Tayakadın Köyü ziyareti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne Merkez İlçe Başkanı Yücel Balkanlı, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Geçmiş ve CHP’li İl Genel Meclisi üyeleri Tayakadın Köyü’nü ziyaret etti.

CHP Merkez İlçe Başkanı Yücel Balkanlı yaptığı açıklamada, “Ülkemizin temel taşları olan köylerimiz ve onları temsil eden muhtarlarımız, yerel yönetimlerimizin önemli bir parçasını oluşturmaktadır. Köylerimizde yaşayan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını yerinde tespit etmek, onlarla yüz yüze iletişim kurarak sorunları dinlemek yerel yönetimlerimizin görevlerini daha iyi yerine getirmesini sağlar. Bu nedenle Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı olarak, İl Genel Meclisi Başkanımız Sayın Mehmet Geçmiş, İl Genel Meclisi üyemiz Kutay Özköse ve yönetim kurulu üyelerimizle birlikte köylerimize ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz” dedi.

Ziyaretlerde köyde yaşayan halkla bir araya gelerek onların sorunlarını ve çözüm önerilerini dinlediklerini belirten Balkanlı, “Muhtarlar köylerimizin sorunlarını en iyi bilen temsilcileridir. Muhtarlarımızdan da köyün sorunlarını, görüşlerini, isteklerini ve çözüm önerilerini dinliyoruz. Bu ziyaretlerin köylerimizin sorunlarının çözümüne katkı sağlamada çok önemli olduğunu düşünüyoruz.  Partimizin yerel politikalarını daha etkili verimli bir şekilde belirlememize olanak sağlamaktadır. Bu ziyarette köylümüzün ekonomik sorunların altında tamamen ezildiğini ve yüzlerindeki mutsuzluğun izlerini yakından gördük. Buğday, ayçiçeği ve çeltikteki taban fiyatların girdi maliyetlerini bile karşılamadığını bu yüzden çiftçiliği bırakma noktasına geldiklerini dinledik. Hayvancılık zaten bitme noktasına gelmiş. Sulama yetersiz. Tarlalarını satmak üzere olduklarını söylediler. Buradan iktidara tavsiyemdir. Saraylarınızdan çıkın ve köyleri ziyaret edin. Onları dinleyin ve  köylümüzün sorunlarına çözüm üretin. Ama yapamazsınız.  Cumhuriyet Halk Partisi İlçe başkanlığı olarak köylerimizi ve muhtarlarımızı ziyaret etmekten büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Bizlere bu ziyarette eşlik eden İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Geçmişe İl Genel Meclisi üyesi Kutay Özköse’ye, nazik ev sahipliği için Muhtarımız Erkut Deveci ile kahvelerde bizleri nazik bir şekilde karşılayan dayak kadın altına çok çok teşekkür ederiz” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.