DOLAR 32,3893 -0.29%
EURO 34,7525 -0.21%
ALTIN 2.398,85-0,97
BIST 10.208,651,62%
BITCOIN 19182893,97%
Edirne
17°

PARÇALI BULUTLU

20:08

AKŞAM'A KALAN SÜRE

CHP’li adaylar çalışmalara başladı

CHP’li adaylar çalışmalara başladı

ABONE OL
15 Nisan 2023 11:40
CHP’li adaylar çalışmalara başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

14 Mayıs tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi nedeniyle Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne Milletvekili adayları, seçim çalışmaları kapsamında, esnafları ziyaret etmeye başladı.

Dün, CHP Edirne İl Başkanı Samet Kahraman, parti binasının önünde basın mensuplarına yaptığı konuşmada, “Bildiğiniz üzere geçen hafta adaylık sürecimiz tamamlandı. Dört adayımız kesinleşti. Bugün itibariyle startımızı veriyoruz adaylarımızla birlikte. Bugün Merkez İlçede ve Uzunköprü’de başlıyoruz. Tüm ilçelerde aday arkadaşlarımızla beraber çalışmalarımızı yapacağız. 30 günümüz kaldı iktidara. Biz buna çok inanıyoruz. Buradan da çok ciddi bir oyla katkı yapacağımızı düşünüyoruz. Bunun içinde var gücümüzle çalışacağız” dedi.

Kahraman, bir gazetecinin sorusu üzerine, CHP Edirne 1. sıra milletvekili adayı Ediz Ün’ün çalışmaya Uzunköprü ilçesinde katılacağını söyledi.

YAZGAN, “HERKESE ULAŞMAYA ÇALIŞACAĞIZ”

CHP Edirne 2. sıra milletvekili adayı Ahmet Baran Yazgan seçim çalışmalarına daha önce başladıklarını belirterek, “Ancak adaylık sürecinin bitmesiyle, bizimde adaylığımızın belirlenmesiyle daha güçlü ve beraber olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu süreçte bütün Edirne’de ulaşabildiğimiz herkese ulaşmaya çalışacağız. Hayırlısı olsun hepimiz için” dedi.

KANIŞKAN, “BAŞLIYORUZ, HAYIRLISI OLSUN”

CHP Edirne 3. sıra milletvekili adayı Ufuk Kanışkan da, “Baran vekilimin de söylediği gibi daha önce zaten hep birlikte örgütlerimizle birlikte çalışıyorduk. Ama bugün adaylık süreci ile birlikte ilk çalışmamıza Edirne Merkezde başladık. Sıkılmadık el bırakmayacağız. Hedefimiz mutlak iktidar. Genel Başkanımızı, Cumhurbaşkanı yapmak. Buradan çok ciddi bir katkı sunacağız, il başkanımın da söylediği gibi. Başlıyoruz, hayırlısı olsun” dedi.

ERKEN, “GİTMEDİĞİMİZ KÖY, SIKMADIĞIMIZ EL KALMAYACAK”

CHP Edirne 4. sıra milletvekili adayı Ahmet Erken ise “İl başkanımın da dediği gibi adaylık süresinden sonra adaylar belirlendi. Bildiğiniz gibi ben, 27 yıldan beri kooperatifçilik ve aynı zamanda da genel merkezde, kooperatifler genel başkanı olarak devam ediyorum. Tabi ki bizde aynı diğer vekil adaylarının söylediği gibi çalışmaya devam edeceğiz. Kırsalda gitmediğimiz köy kalmayacak, sıkmadığımız el kalmayacak. Bu anlamda hayırlı olsun diyorum” dedi.

Konuşmaların ardından milletvekili adayları ve partililer esnafları ziyaret etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.