DOLAR 32,4003 0.02%
EURO 34,6333 -0.04%
ALTIN 2.383,890,17
BIST 10.045,74-0,37%
BITCOIN 1943594-5,85%
Edirne
13°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

CHP’li Yazgan, yeni kadın üyelerle buluştu

CHP’li Yazgan, yeni kadın üyelerle buluştu

ABONE OL
2 Mayıs 2023 10:05
CHP’li Yazgan, yeni kadın üyelerle buluştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Edirne Milletvekili Adayı Ahmet Baran Yazgan, CHP’ye yeni katılan 50 kadının üye kaydı ve rozet takma törenine katıldı. Yazgan: “Emeklerimizi, zamanımızı, sevgimizi paylaştığımız ailem olarak sizleri görüyorum. Bizler sizlerle daha güçlüyüz.”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne Milletvekili Adayı Ahmet Baran Yazgan, CHP’ye yeni katılan 50 kadının üye kaydı ve rozet takma törenine katılım sağlayarak, önemli mesajlar verdi.

Edirne’de yapmış olduğu başarılı çalışmalarla ön plana çıkan Yazgan, hizmetleri ve çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Yazgan, son olarak partilerine yeni katılan 50 kadın üyenin kaydı ve rozet takma törenini gerçekleştirdi.

Baran Yazgan, törende yaptığı konuşmada, partilerine katılan isimlere teşekkür etti.

 “SİZLER BENİM AİLEMSİNİZ”

CHP’nin halkın partisi olduğunu dile getiren Yazgan, “Öncelikle hepiniz iyi ki varsınız. Bugüne kadar hep beraber olduk. Emeklerimizi, zamanımızı, sevgimizi paylaştığımız ailem olarak sizleri görüyorum. Bizler sizlerle daha güçlüyüz.” dedi.

CHP’li Yazgan, çok önemli bir süreçte bulunduklarını aktararak, “Türkiyemizin 100. yılına imza atacak olan geniş ailemize, Cumhuriyet Halk Partimize katılmış oluyorsunuz. Ailevi ilişkilerimizi daha da ileriye götürüyorsunuz. İnanıyoruz ki hep beraber başaracağız.” diye konuştu.

 “HEDEFİMİZ DÖRTTE DÖRT YAPMAK”

Hedeflerinin sadece ‘Yazgan’ı de milletvekili yapmak’ olmadığını belirten Yazgan, “Burada dörtte dört çıkartacağız. Bizim hedefimiz de sadece milletvekili olmak değil. Türkiye yeniden demokratik düzene geçirmek dönüştürmek amacımız. Çocuklarımızın geleceğini oluşturmak… Bunu ancak sizlerle, annelerle, kadınlarla yapabiliriz.  O yüzden sizlerle çalışmak benim için büyük onur.” şeklinde konuştu.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.