DOLAR 32,4400 -0.15%
EURO 34,7553 -0.64%
ALTIN 2.444,240,34
BIST 9.909,751,99%
BITCOIN 20972591,07%
Edirne
20°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

CHP’nin halk buluşmaları sürüyor

CHP’nin halk buluşmaları sürüyor

ABONE OL
8 Eylül 2022 10:43
CHP’nin halk buluşmaları sürüyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Edirne’deki mahallelerde halkla buluşmaları devam ediyor. Önceki akşam Çavuşbey mahallesinde gerçekleştirilen buluşmada, partiye katılan yeni üyelere rozetleri takıldı.

CHP Edirne Teşkilatının İstasyon Mahallesi ile başlattığı halk buluşmaları Çavuşbey Mahallesi ile devam etti. Buluşmaya Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, CHP Edirne İl Başkanı Fevzi Pekcanlı, CHP Edirne Merkez İlçe Başkanı Olcay Bakkalcı, partililer ve vatandaşlar katıldı.

CHP Edirne Merkez İlçe Başkanı Olcay Bakkalcı, buluşmaya ilişkin yaptığı açıklamada, mahallelerde halkla buluşmaya devam edeceklerini söyledi.

İstasyon Mahallesi ile başlattıkları halk buluşmasının önceki akşam Çavuşbey Mahallesi ile devam ettiğini belirten Bakkalcı, Çavuşbey Mahallemizin daveti üzerini gittiğimiz mahallemizde örgütümüz büyük bir coşku ile karşılandı. Örgütümüzü en güzel şekilde misafir eden Çavuşbey mahallesi halkına örgütüm adına teşekkür ederim” dedi.

Bakkalcı, şöyle devam etti; “İl Başkanımız Fevzi Pekcanlı Belediye Başkanımız Recep Gürkan ve örgütümüzle gerçekleştirdiğimiz halk buluşmasında Belediye Başkanımız Recep Gürkan partimize katılan vatandaşlarımıza partimizin rozetini taktı. Mahallelerde halkla buluşmaya        devam edeceklerini söyleyen Bakkalcı Merkez İlçe Başkanlığına getirildiğim gün siyasette farklı bir yol haritası izleyeceğimi Edirne siyasetine farklı bir boyut kazandıracağımı söylemiştim. Merkez İlçe örgütü olarak Edirne halkımıza bu farklılığı hissettireceğiz” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.