DOLAR 32,5146 -0.1%
EURO 34,9638 0.33%
ALTIN 2.434,420,48
BIST 9.716,77-0,05%
BITCOIN 2084174-1,14%
Edirne
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Çiftçilere elektrik faturası müjdesi

Çiftçilere elektrik faturası müjdesi

ABONE OL
27 Eylül 2022 11:59
Çiftçilere elektrik faturası müjdesi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu (KEFEK) Başkanı ve AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, üreticilere destek vermeye devam ettiklerini belirterek, çiftçilerin elektrik faturalarını hasat sonunda ödeyebilme imkanı sağlandığını ve yine çiftçilerin elektrik borçlarını, 5 yıla varan vadeyle faizsiz ödeyebileceğini söyledi.

TBMM KEFEK Başkanı ve AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın müjdelerini paylaştı.

Milletvekili Aksal, “Ülkemiz bir tarım cenneti, tıpkı Edirne’miz gibi ülkemizin dört bir yanında tüm illerimizde tarımsal destek çalışmalarımız bünyesinde, çiftçilerimizin üretimine katkı sağlamak, verimliliği artırmak, tarım potansiyelimizi gerçekleştirmek üzere birçok alanda üreticimize destek vermeye devam ediyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan çiftçilerimizle bu yönde yeni düzenlemelerimizi paylaştı. Bu kapsamda çiftçilerimiz, mevcut geçmiş dönem elektrik borçlarını, 5 yıla varan vade ve faizsiz geri ödeme imkanıyla kapatabilecek. Ayrıca bundan sonra kullanacakları elektriğin faturalarını aylık ödemeyecekler, ürünlerinin hasatları tamamlandığında, ürünlerini satılıp gelir elde ettiklerinde ödeyecekler. Çiftçilerimize, üreticilerimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.