DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2047218-2,24%
Edirne
17°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Çorlu-Kıbrıs uçak seferlerinin başlatılması için büyük adım

Çorlu-Kıbrıs uçak seferlerinin başlatılması için büyük adım

ABONE OL
24 Eylül 2019 17:28
Çorlu-Kıbrıs uçak seferlerinin başlatılması için büyük adım
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Meclis Başkanı Erdim Noyan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları; Hüseyin Ersoy, Haluk Bayındır ve Genel Sekreter İbrahim Karağöz, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Turizm ve Çevre Bakanı Ünal Üstel’i ziyaret ederek Çorlu’dan KKTC’ye seferler başlatılması hususunda taleplerini ilettiler.

KKTC Turizm ve Çevre Bakanı Ünal Üstel; Çorlu TSO olarak KKTC’ye sefer düzenlenmesi konusunda ortaya konulan talebin son derece önemli olduğuna dikkati çekerek, konu ile ilgili görüşmelere başlayacaklarını dile getirdi.

Bakan Üstel, Trakya’nın nüfusu ve potansiyeli açısından, KKTC’ye seferlerin başlatılması için yeterli bir sebep olduğunu söyledi.

TRAKYA BÖLGESİ KKTC AÇISINDAN BÜYÜK BİR POTASİYELDİR

Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Trakya Bölgesi’nin KKTC açısından büyük bir potansiyel oluşturduğunu belirtti ve Çorlu’da bulunan Çorlu Uluslararası Atatürk Havalimanı’ndan, KKTC’ye direkt seferlerin başlatılmasının, hem Çorlu açısından, hem de KKTC açısından büyük bir kazanım olacağını söyledi.

Volkan, Çorlu’dan Ercan’a direk uçak seferlerinin başlatılması için Trakya’da ki Odalar ve Borsalar  olarak da destek vermeye hazır olduklarını belirtti. KKTC Turizm ve Çevre Bakanı Ünal Üstel ziyareti hediye takdimi ile sona  erdi.

KIBRIS TÜRK TİCARET ODASI’NA ZİYARET

KTTO Başkanı Turgay Deniz, Başkan Vekili Semral Erel, Yönetim Kurulu Üyeleri Cengiz Alp ile Emre Olgun, Çorlu TSO Heyetini karşıladı. KTTO Başkanı Turgay Deniz, ziyaretten dolayı Çorlu TSO Heyetine teşekkür etti ve faaliyetlerinden bahsetti.

TÜRKİYE’NİN EN ÖNEMLİ SANAYİ KENTLERİNDEN BİRİSİYİZ

Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan; “Çorlu bulunduğu konum açısından Türkiye’nin en önemli sanayi kentlerinden bir tanesidir. Odamız olarak Bölgemiz ve Ülkemiz için durmadan çalışmaya ve üretmeye devam ediyoruz. Çorlu Uluslararası Atatürk Havalimanı’ndan KKTC Ercan Havalimanı’na seferlerin başlatılması için temaslarımız sürmektedir. Seferlerin başlaması Çorlu ve KKTC için büyük bir turizm potansiyeli olacaktır”dedi.

Volkan, Çorlu TSO’nun faaliyet ve projelerinden bahsederek Odalar arasındaki istişarelerin önemine değindi. Ziyaret karşılıklı hediye takdimiyle sona erdi.

Haber Merkezi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.