29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Edirne Ticaret ve Sanayi Odası’nın konferans salonunda Edirne Valiliği tarafından resepsiyon düzenlendi. Edirne Valisi Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp resepsiyon öncesi davetlileri kapıda karşılayarak bayramlarını kutladı.
Resepsiyona katılan davetliler ile sohbet eden Vali Canalp, ardından gelen pastayı geçtiğimiz yıllarda hep birlikte kesildiğini hatırlatarak, bu yıl Kovid-19 tedbirleri dolasıyla pastanın görevli tarafından kesileceğini söyledi.
Pastanın kesilmesinin ardından davetliler çalan marşa Türk bayrağı sallayarak eşlik etti.
Resepsiyona; İYİ Parti Edirne Milletvekili Orhan Çakırlar, Belediye Başkanı Recep Gürkan, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Cihanoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Çakmak, İl Emniyet Müdürü Mustafa Alçalar, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Edirne Baro Başkanı Av. Tacettin Sivrikaya, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, şehit aileleri ve gaziler katıldı.

GÜNCEL
04 Eylül 2026GÜNCEL
04 Eylül 2026GÜNCEL
04 Eylül 2026GÜNCEL
04 Eylül 2026GÜNCEL
04 Eylül 2026GÜNCEL
04 Eylül 2026MARMARA BÖLGESİ
04 Eylül 2026Zorunlu çerezler dışındaki hiçbir çerez ve üçüncü taraf hizmeti, siz onay vermeden çalışmaz. İstatistik (Google Analytics) ve bildirim (OneSignal) hizmetleri yalnızca onayınızla yüklenir.
Sitenin çalışması ve güvenliği için gereklidir. Kapatılamaz.
Tercihlerinizi hatırlar ve gömülü içeriğin çalışmasını sağlar.
Ziyaret istatistiklerini ölçmemizi sağlar. Alıcı: Google Analytics (Google Ireland Ltd.).
Tarayıcı bildirimlerine abone olmanız için kullanılır. Alıcı: OneSignal (ABD).