DOLAR 32,3679 0.14%
EURO 34,9716 -0.31%
ALTIN 2.324,230,22
BIST 9.079,973,10%
BITCOIN 22760110,52%
Edirne
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Demir’den kurultay değerlendirmesi

Demir’den kurultay değerlendirmesi

ABONE OL
25 Eylül 2020 11:19
Demir’den kurultay değerlendirmesi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ankara’da gerçekleşen İYİ Parti 2. Olağan Kurultayı’na ilişkin mesajlar veren İYİ Parti Edirne İl Başkanı Ekrem Demir, “20 senedir birilerinin rant kapısı olan bu ülke aydınlığa kavuşacak güneşi görecektir” dedi.

Ankara Altınpark’ta İYİ Parti 2.Olağan Kurultayı gerçekleştirildi. Kurultaya Türkiye’nin dört bir yanından İYİ Parti İl ve İlçe Teşkilatları katıldı. Kurultaya İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in konuşması damga vurdu. Akşener, konuşmasında ekonomiden, siyasete birçok konuya değinerek, “Dava arkadaşlarım, bizi bu güzel günde buluşturan Cenab-ı Hakka şükürler olsun. Hala buradayız…Her türlü engele, her türlü tuzağa, her türlü iftiraya rağmen. Biz hala buradayız ve dimdik ayaktayız! Neden hala buradayız biliyor musunuz? Çünkü arkamızda dağ gibi duran milletimiz var” ifadelerini kullandı.

“BU MİLLET BİZİM SIRTIMIZI YERE GETİRMEZ”

Türkiye’deki tüm İYİ Parti Teşkilatlarının katıldığı kurultayda bulunan İYİ Parti Edirne İl Başkanı Ekrem Demir, değerlendirmelerde bulundu. Değerlendirmesinde Akşener’in “Arkamızda dağ gibi duran milletimiz var” sözüne değinen Demir, “Yaşım gereği 1980 öncesini saymazsak 1989 yanı MÇP den beri kurultaylara katılırım. Pandemi dönemi olmasına rağmen sosyal mesafe tedbirlerine uyarak mükemmel bir kongre gerçekleştirdik. Kurultayımıza delegelerinin katılımı yüksekti. GİK ve MDK’ya aday olan kıymetlilerimiz Ankara’da toplam 15 otele yerleşen üst kurul delegelerini gezerek destek istediler. Bu ilgi ve alaka İYİ Parti’nin nerede olduğunu ve ülkenin ümidi olduğunu, milletimizin bizi çağırdığının bir göstergesidir. İYİ Parti kurulduğu günden bugüne geçen 3 yıllık kısa sürede büyük işler başardı. 2023’te hepimiz Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’i Cumhurbaşkanı yapmak ve İYİ Parti’yi İKTİDAR yapmak bizlerin hedefidir.  İşte o zaman bu ülke kutuplaşmadan kurtulacak, 20 senedir birilerinin rant kapısı olan bu ülke aydınlığa kavuşacak güneşi görecektir. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in de dediği gibi ‘Bizim arkamızda dağ gibi duran milletimiz var.’ Ben bunu her kapısını çaldığım evde, her çayını içtiğim esnafta, her gözünün içine baktığım çocukta görebiliyorum” dedi.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.