DOLAR 37,9967 0.01%
EURO 41,6482 -0.21%
ALTIN 3.619,51-2,44
BIST 9.407,170,29%
BITCOIN 2994419-2.27924%
Edirne

KAPALI

SABAHA KALAN SÜRE

Depremin yaşandığı Elazığ’a destek ekip gönderildi

Depremin yaşandığı Elazığ’a destek ekip gönderildi

ABONE OL
25 Ocak 2020 15:06
Depremin yaşandığı Elazığ’a destek ekip gönderildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ’ın Sivrice ilçesinde meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki deprem nedeniyle Kırklareli ve Tekirdağ’dan bölgeye UMKE ve sağlık ekipleri gönderildi.

Kırklareli İl Sağlık Müdürü Çiğdem Cerit, AA muhabirine yaptığı açıklamada, depremden zarar gören vatandaşlara destek için bölgeye 5 kişilik ekip ile 1 UMKE aracı gönderdiklerini söyledi.

Ekiplerin hızla bölgeye ulaşarak çalışmalara katılacağını belirten Cerit, depremden etkilenen vatandaşlara ‘Geçmiş Olsun’ dileklerini iletti.

Cerit, ihtiyaç halinde bölgeye daha fazla personel göndereceklerini kaydetti.

Tekirdağ İl Sağlık Müdürü Cengiz Becerir de deprem nedeniyle Elazığ’a 9 kişilik ekip gönderildiğini bildirdi.

Ekiplerin kısa sürede bölgede olacağını ifade eden Becerir, “1 ambulans ve 1 UMKE aracımız da görevli olarak orada olacak. Diğer ekiplerimiz de hazır, yardım gerekirse onlar da yola çıkacak. Ülkemize, milletimize geçmiş olsun. Orada çalışan bütün personelimizin de Allah yardımcısı olsun” dedi.

(AA)

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r