Kumar oynadığı tespit edilen 21 kişiye adli, bu kişilere yer temin eden 2 kişiye adli ve idari işlem uygulandı.
Tekirdağ’ın Saray ilçesinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında geçici olarak kapatılan bir dernek ve kahvehanede kumar oynadığı belirlenen 21 kişiye adli, bu kişilere yer temin eden 2 kişiye de adli ve idari işlem uygulandı.
Saray Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki bir dernek ve kahvehanede kumar oynatıldığı ihbarı üzerine harekete geçti.
Polis, söz konusu adreslere düzenlediği operasyonda kumar oynadığı belirlenen 21 kişiye adli işlem uyguladı.
Bu kişilere yer temin eden ve koronavirüs tedbirlerini ihlal eden 2 kişiye ise adli işlemin yanı sıra toplam 3 bin 250 lira idari ceza verildi.
(AA)
GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026MARMARA BÖLGESİ
02 Eylül 2026Zorunlu çerezler dışındaki hiçbir çerez ve üçüncü taraf hizmeti, siz onay vermeden çalışmaz. İstatistik (Google Analytics) ve bildirim (OneSignal) hizmetleri yalnızca onayınızla yüklenir.
Sitenin çalışması ve güvenliği için gereklidir. Kapatılamaz.
Tercihlerinizi hatırlar ve gömülü içeriğin çalışmasını sağlar.
Ziyaret istatistiklerini ölçmemizi sağlar. Alıcı: Google Analytics (Google Ireland Ltd.).
Tarayıcı bildirimlerine abone olmanız için kullanılır. Alıcı: OneSignal (ABD).