DOLAR 32,4066 0.2%
EURO 35,0878 -0.12%
ALTIN 2.324,760,23
BIST 9.079,973,10%
BITCOIN 23015272,61%
Edirne
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

DSP Merkez İlçe Kısaçtır’a emanet

DSP Merkez İlçe Kısaçtır’a emanet

ABONE OL
31 Mayıs 2022 10:53
DSP Merkez İlçe Kısaçtır’a emanet
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçtiğimiz aylarda Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Merkezi tarafından Edirne Merkez İlçe Başkanlığına atanan Meryem Kısaçtır, geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen kongrede yeniden Edirne Merkez İlçe Başkanlığına seçildi.

DSP Edirne Merkez İlçe Başkanlığının kongresi partinin il başkanlığında gerçekleştirildi. Kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından başladı. Daha sonra kongrenin divan başkanlığına Rıza Sandalyeci ve divan üyeliklerine İsmail Çelikli, Ahmet Çakır seçildi.

Tek liste ile gidilen seçimlerde mevcut başkan Meryem Kısaçtır güven tazeleyerek yeniden DSP Edirne Merkez İlçe Başkanlığına seçildi.

Merkez İlçe Başkanlığına seçilmesinden dolayı yaşadığı mutluluğu ifade eden Başkan Kısaçtır, “Hafta sonu merkez ilçe kongremizi gerçekleştirdik. Geçtiğimiz aylarda merkez ilçe başkanlığına atanmıştım. Bu sefer hafta sonu yapılan seçimli olağan kongrede üyelerin attığı oylar ile merkez ilçe başkanı oldum. Yolumuz Karaoğlan Bülent Ecevit’in yoludur. Ak Güvercini Edirne’de uçurmaya devam edeceğiz” dedi.

Başkanlığını Meryem Kısaçtır’ın yapacağı DSP Edirne Merkez İlçe Yönetimi ise şu isimlerden oluşuyor;

“Havva Kırımlı, Ahmet Çakır, Sami Çelikkanat, Mustafa Güngör, Ertan Koçek, Zafer  Tütün”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.