DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 20710280,81%
Edirne
19°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Dualar Erbakan ve depremde vefat edenler için…

Dualar Erbakan ve depremde vefat edenler için…

ABONE OL
1 Mart 2023 10:36
Dualar Erbakan ve depremde vefat edenler için…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saadet Partisi Edirne İl Başkanlığı tarafından 54. Hükümet’in Başbakanı ve Saadet Partisi eski genel başkanlarından merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan ve yaşanan deprem felaketi nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşlar için Hatim Duası ve Mevlit Programı düzenlendi.

54. Hükümet’in Başbakanı ve Saadet Partisi eski genel başkanlarından merhum Millî Görüş lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan, vuslata kavuşmasının 12’nci sene-i devriyesinde hayır ve minnetle yâd ediliyor. Ahirete irtihalinden sonra Millî Görüş hareketini miras bırakan merhum Erbakan Hoca’mız, hem uluslararası arenada hem Türkiye siyasetinde hem de manevi alanda bıraktığı izle hatırlanıyor. Mühendis, siyasetçi, dava adamı, öğretmen ve mütefekkir olarak Türkiye için unutulmaz bir sembol olan Erbakan Hoca, vefatının ardından geçen her günde daha iyi anlaşılıyor.

Millî Görüş lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hoca, ahirete irtihalinin 12’nci sene-i devriyesinde düzenlenen bir programla anıldı. Saadet Partisi Edirne İl Başkanlığı tarafından düzenlenen programda Rahmetli Erbakan Hoca ve depremde vefat eden vatandaşlarımız için okunan 22 adet hatimin duası yapıldı, mevlit okundu. Saadet Partisi Genel idare Kurulu Üyesi Mustafa İriş, Saadet Partisi Edirne İl Başkanı Av. Sinan Tekin, AK Parti İl Başkanı Belgin İba, CHP İl Başkanı Samet Kahraman, Demokrat Parti İl Başkanı Ayten Ercan, İyi Parti Eski İl Başkanı Ekrem Demir ve birçok STK Başkanı katıldı. Kur’an-ı Kerim tilavetinin okunduğu anma programı musafahalaşmanın ardında yapılan ikramdan sonra son buldu.

Saadet Partisi Edirne İl Başkanı Av. Sinan Tekin yaptığı açıklamada, “Merhum liderimiz için her yıl salon programları ile anma programları icra ediyorduk. Ancak bu yıl 6 şubat tarihinde 10 ilimizde büyük bir yıkıma sebebiyet veren bir deprem yaşadık. Bu münasebetle salon programlarını iptal ettik. Erbakan Hocamız ve depremde hayatını kaybedenler için hatim duası ve mevlit programı icra etmeye karar verdik. Maneviyat dolu çok güzel bir program oldu. Tüm siyasi partilerden il başkanları, temsilciler, STK Başkanları katıldı. Halkımız yoğun bir katılım sergiledi. Katılan herkese çok teşekkür ederim.” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.