TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu (KEFEK) Başkanı ve AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, Keşan E-Sınav Merkezi’nden 41 oturumda 560 öğrenci ve kursiyer faydalandığını söyledi.
TBMM KEFEK Başkanı ve AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, Keşan E-Sınav Merkezi ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Keşan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bünyesinde kurulan Keşan E-Sınav Merkezi’nde vatandaşların basılı evrak kullanılmaksızın, sınav uygulama ve değerlendirilmesine ilişkin her türlü işlemin elektronik ortamda yapıldığı merkezde rahatlıkla sınav olabildiklerini söyledi.
Aksal, hizmete girdiği tarihten itibaren 41 oturumda 560 öğrenci ve kursiyerin eşan E-Sınav Merkezi’nden faydalandığını belirterek şunları söyledi;
E- Sınav Merkezimizde; Motorlu Taşıtlar Sürücü Kursları Sınavları, Mesleki Eğitim Merkezi Sınavları (Ustalık ve Kalfalık), Protokol Sınavları, Kıyı Emniyeti Amatör Telsizcilik Sınavları gerçekleştirilmektedir. Hafta içi ve hafta sonları da açık olan merkezde aynı anda 20 kursiyer online sınav olabilmektedir. Tüm teknolojik imkanlar ve çağın gerektirdiği yeniliklerle eğitim öğretim alanında çalışmaya devam ediyor, Bakanlığımıza ve ilgili kurumlarımıza Edirne’de eğitimin her alanında verdikleri destek için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026MARMARA BÖLGESİ
02 Eylül 2026Zorunlu çerezler dışındaki hiçbir çerez ve üçüncü taraf hizmeti, siz onay vermeden çalışmaz. İstatistik (Google Analytics) ve bildirim (OneSignal) hizmetleri yalnızca onayınızla yüklenir.
Sitenin çalışması ve güvenliği için gereklidir. Kapatılamaz.
Tercihlerinizi hatırlar ve gömülü içeriğin çalışmasını sağlar.
Ziyaret istatistiklerini ölçmemizi sağlar. Alıcı: Google Analytics (Google Ireland Ltd.).
Tarayıcı bildirimlerine abone olmanız için kullanılır. Alıcı: OneSignal (ABD).