DOLAR 32,2883 0.03%
EURO 35,0498 -0.13%
ALTIN 2.473,220,30
BIST 10.477,681,53%
BITCOIN 21383650,35%
Edirne
17°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Edirne Malatyalılar Derneği yeni yerinde açıldı

Edirne Malatyalılar Derneği yeni yerinde açıldı

ABONE OL
30 Nisan 2024 10:10
Edirne Malatyalılar Derneği yeni yerinde açıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Malatyalılar Kültür ve Dayanışma Derneği Fatih Mahallesi bulunan yeni dernek binasında daha iyi hizmet vermek amacıyla ile yeni yerine taşınarak açılışı yapıldı.

Fatih Mahallesi Ferah Sokakta bulunan yeni yerinde artık hizmet verecek olan dernek binasının açılışı yapıldı. Açılışa Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sezai Irmak, Edirne önceki dönem Belediye Başkanı Recep Gürkan, AK Parti İl Başkan Aydoğan Akıncı, Doğu Anadolu yardımlaşma ve dayanışma derneği üyeleri ve Malatyalılar katıldı.

Edirne Malatyalılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Fevzi Erşahin dernek binasının yeni yerine taşındığını duyurdu. Dernek üyelerine daha iyi hizmet vermek amacıyla derneğin Fatih mahallesi taşıdıklarını duyuran Erşahin, “Edirne’de ikamet eden Malatya ve yöre Halkı’mıza daha iyi hizmet vermek ve derneğimizde daha geniş katılımcı kitlesi ağırlamak amacıyla yeni yerimize taşınmış bulunmaktayız. Edirne amacımız birleştirici unsur olmak, Malatya kültürünü burada yaşayan insanlara tanıtmak ve genç kardeşlerimize anlatmak olacaktır. Açılışımıza katılan hemşerilerimizi aramızda görmekten mutluluk duyarız” dedi.

Edirne önceki dönem Belediye Başkanı Recep Gürkan ise “Türkiye Cumhuriyeti’ni 100 yıl önce Doğusuyla – Batısıyla, Kuzeyiyle – Güneyiyle el ele, omuz omuza ve yürek yüreğe vererek nasıl kurup özgür bir Cumhuriyet haline getirdiysek, yine aynı şekilde muasır medeniyetler seviyesine çıkaracağız. Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacak. Derneğimizin Edirne’mize ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yapılan dua merasimi sonrası açılış yapıldı ve ikramda bulunuldu.

Haber: Mehmet Güzey

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.