DOLAR 32,5701 0.22%
EURO 34,9407 -0.15%
ALTIN 2.443,320,30
BIST 9.716,77-0,05%
BITCOIN 2090514-0,13%
Edirne
15°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Edirne Maratonu 16 Temmuz’da yapılacak

Edirne Maratonu 16 Temmuz’da yapılacak

ABONE OL
1 Haziran 2023 14:16
Edirne Maratonu 16 Temmuz’da yapılacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Valisi Hüseyin Kürşat Kırbıyık, Liselere Giriş Sınavı sebebiyle ertelenen 8.Uluslararası Edirne Maratonu’nun 16 Temmuz’da gerçekleşeceğini duyurdu.

Edirne Valisi Hüseyin Kürşat Kırbıyık, Balkan Ülkeleri Dostluk Grubu Spor Kulübü Başkanı Önder Akdağ ve Gençlik Spor İl Müdürü Selim Ak ile birlikte düzenlediği basın açıklamasında maratonuna şehrin tanıtımı için önemli olduğunu kaydederek tüm sporcuları 16 Temmuz’da Edirne’ye davet etti.

“8.ULUSLARARASI EDİRNE MARATONU 16 TEMMUZ’DA GERÇEKLEŞECEK”

Edirne Valisi Hüseyin Kürşat Kırbıyık “Biliyorsunuz, bu yıl cumhuriyetimizin yüzüncü yılı ve bu önemli etkinlikleri yüzüncü yılımızı kutlamak ve yeni nesillere aktarmak için büyük bir önem taşıyoruz. Balkan Maratonu da ilimiz açısından son derece önemli bir etkinlik. Başlangıçta dört Haziran planlanmıştı, ancak liselere geçiş sınavıyla çakıştığı için risk almamak adına tarih değişikliği yaptık. Arkadaşlarımız, Gençlik Spor Müdürümüz, Milli Eğitim Müdürü ve ilgili dernek yöneticileri ile federasyon yetkilileri bir görüşme yaptı ve 16 Temmuz’u belirledik. Umarım herhangi bir aksilik olmaz ve bu yıl 8.Balkan Maratonu’nu ilimizde 16 Temmuz’da gerçekleştirmiş oluruz. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bu organizasyon, hem ilimizin tanıtımı için önemli, hem de cumhuriyetimizin yüzüncü yılına yakışan anlamlı bir etkinlik olacak. Tüm sporcularımızı ve sporseverlerimizi 16 Temmuz’da Edirne’ye bekliyoruz. “dedi

“LGS NEDENİYLE ERTELENDİ”

Balkan Ülkeleri Dostluk Grubu Spor Kulübü Başkanı Önder Akdağ”8.Uluslararası Edirne Maratonu’nun 4 Haziran’da yapılması planlanan tarihinin LGS sınavıyla çakışması nedeniyle bir erteleme yaşadık. Dün federasyonda Sayın Vali ve ilgili kurumlarla koordinasyon sağladık ve maratonun yeni tarihi olarak 16 Temmuz’u belirledik. Bu organizasyonu Edirne’de gerçekleştirecek olmanın heyecanını tüm sporseverlerle paylaşmak istiyoruz” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.