DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 20891541,97%
Edirne
15°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Edirne MMO’da görev dağılımı yapıldı

Edirne MMO’da görev dağılımı yapıldı

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Edirne Şubesi'nin 15. Dönem Yönetim Kurulu üyeleri, Edirne Merkez İlçe Seçim Kurulu'ndan mazbatalarını alarak göreve başladı. Yönetim kurulu gerçekleştirdiği ilk toplantısında, görev dağılımı yaptı.

ABONE OL
23 Şubat 2024 22:30
Edirne MMO’da görev dağılımı yapıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TMMOB Makina Mühendisleri Odası (MMO) Edirne Şubesi görev dağılımını yaptı.

Yeni yönetimde görev dağılımı şu şekilde oluştu: Başkan Birce Altay, Başkan Yardımcısı Sevim Karasalih, Sekreter Metin Özaydınlık, Sayman Emine Pınar Keskin, Yönetim Kurulu Üyeleri İsmail Cem Acar, Aslı Cengiz, İsmail Yıldız. Yedek Yönetim Kurulu Üyeleri ise İlkay Dereli, Ömer Serkan Ocak, Zekeriya Özgülen, Melih Gerey, Çağatay Okar, Candan Toraman, İrem Ersaçmış olarak belirlendi.

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Edirne Şubesi yeni yönetimi, farklı bir çalışma anlayışıyla görevlerini yerine getireceklerini belirtti. Üyeleri merkeze koyan, üye ilişkilerini, hizmetlerini ve katılımcılığını sağlayan bir çalışma biçimini odak noktası yapacaklarını vurguladılar.

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Edirne Şubesi Başkanı Birce Altay

Özellikle öğrenci üye sayısını artırarak bölgedeki üniversitelerden mezun olan meslektaşların odaya katılmasını sağlamak öncelikli hedefleri arasında yer alan yeni yönetim, sorumluluk dağılımını, asıl ve yedek ayrımı yapmadan tüm yönetim kurulu üyeleriyle ve temsilciliklerin yürütme kurullarıyla birlikte gerçekleştireceklerini vurguladılar.

Üyelerin aktif katılımını sağlayarak, şube içinde demokratik bir ortamın oluşturulmasına öncelik vereceklerini belirten yeni yönetim, “Bizler üyesinden kopuk veya üyesine karşı ilgisiz bir yönetim olmak istemiyoruz. Üyesinin tam katılımcı olduğu, üyesi ile düşünen, tartışan, üyesinin eğilimlerine göre kendine yön veren bilimin ışığında, tekniğin gereklerini yerine getiren meslek ve meslektaş için çalışan bir yönetim anlayışı ile çalışacağız. Bu çalışmalarda çağdaş, demokratik, halktan, emekten yana, yurtsever ve anti-emperyalist bir anlayışa sahip, oda çalışmalarında, meslek ve meslektaş görev ve sorunlarının ülke ve toplum gündeminden, sorunlarından ayrılmayacağı temel ilkesinden hareketle kamu yararı için çalışılacaktır”

Haber Merkezi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.