DOLAR 32,4905 0.27%
EURO 34,7807 0.46%
ALTIN 2.419,391,67
BIST 10.045,74-0,37%
BITCOIN 1878437-3,44%
Edirne
18°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Edirne Müzik Akademisi ilk konserini verdi

Edirne Müzik Akademisi ilk konserini verdi

Edirne Müzik Akademisi, Turizm Haftası etkinlikleri çerçevesinde Saraçlar Caddesi'nde unutulmaz bir konserle müzikseverlerle buluştu.

ABONE OL
18 Nisan 2024 15:13
Edirne Müzik Akademisi ilk konserini verdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Müzik Akademisi, Turizm Haftası etkinlikleri çerçevesinde Saraçlar Caddesi’nde unutulmaz bir konserle müzikseverlerle buluştu. Öğrenciler, yöresel türküler ve şarkıları seslendirerek izleyicilere müzik ziyafeti sundu.

15-22 Nisan Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Edirne Müzik Akademisi Edirne Saraçlar Caddesi’nde konser verdi. Edirne Valiliği tarafından kurulan ve kentteki birçok okuldan katılan öğrencilerin oluşturduğu Müzik Akademisi’nde yer alan öğrenciler ilk konserini verdi. Müzik Akademisi öğrencileri yöresel birçok türkü ve şarkıyı seslendirdi. Konseri izlemeye gelen vatandaşlar ve velilerde öğrencilere alkışlarla eşlik etti.

“ÇOCUKLARIMIZI KÜLTÜR VE SANATLA BULUŞTURUYORUZ”

Edirne İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Önder Arpacı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Turizm Haftası’nın anlam ve önemine vurgu yaparak şunları söyledi: “Turizm Haftası nedeniyle burada Müzik Akademisi projemiz bugün sevgili öğrencilerimizin yaptığı icraayla çok güzel şekilde devam etmektedir. 23 Nisan sebebiyle Trakya Üniversitesi Konservatuar salonunda konser verecekler. Çocuklarımızı en iyi şekilde kültür ve sanatla tanıştırmış oluyoruz. Emeği geçen kıymetli öğretmenlerimize, sevgili öğrencilerimize ve destek veren velilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Haber: Erkan Ekşi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.