DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BIST 10.276,880,67%
BITCOIN 20360596,37%
Edirne
15°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Edirne sokaklarında ‘İnce Haklıymış’ yazıları dikkat çekti

Edirne sokaklarında ‘İnce Haklıymış’ yazıları dikkat çekti

Edirne sokaklarında Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce için "Haklıymış" yazıları ve grafitileri dikkat çekti.

ABONE OL
29 Ocak 2024 17:27
Edirne sokaklarında ‘İnce Haklıymış’ yazıları dikkat çekti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne sokaklarında Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce için “Haklıymış” yazıları ve grafitileri dikkat çekti.

Edirne sokaklarındaki yazılara dikkat çeken Memleket Partisi Edirne İl Başkanı Süheyl Tunçyürek, “Dikkat ederseniz halkımız her yere Muharrem İnce Haklıymış yazmaya başlamış bu da gösteriyor ki gerçekler ve doğrular anlaşılmaya başlanmış. Şimdi söylüyoruz; Güneş ufuktan elbet doğacak, yürüyelim arkadaşlar” diye dile getirdi.

Memleket Partisi Edirne İl Başkanı Süheyl Tunçyürek

“GERÇEKLER VE DOĞRULAR ANLAŞILMAYA BAŞLANMIŞ”

Memleket Partisi Edirne İl Başkanı Süheyl Tunçyürek, “Önümüzdeki yerel seçimler ülkemiz ve Edirne’miz için AKP’nin köhnemişliği ve ölümü gösterip sıtmaya razı edenlerin seçimi olmayacaktır. Sanki Türkiye’yi Finlandiya yaptılar da Edirne’yi de Helsinki yapacaklar? Bizler Memleket Partisi olarak Atatürkçülerin açtığı yol olan 3.yolun mümkün olduğunu düşünüyoruz. Halkımızın bu yola olan inancını göstereceğine de inanıyoruz. Sokaklarda, duvarlarda Muharrem İnce haklıymış yazılarının bunun tezahürü olduğunu düşünüyoruz. Dikkat ederseniz halkımız her yere Muharrem İnce Haklıymış yazmaya başlamış bu da gösteriyor ki gerçekler ve doğrular anlaşılmaya başlanmış. Yerel seçimler gerçekleri gören vatandaşımız için bir şanstır. Genel seçimler sonrası uyanan insanlarımız yerel seçimlerde kendilerine yapılanları unutmayacaktır ve gereken dersi Memleket Partisi’ne inanarak ve desteklerini sunarak verecektir” dedi.

“GÜNEŞ UFUKTAN ELBET DOĞACAK, YÜRÜYELİM ARKADAŞLAR”

Genel başkanları İnce’nin 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Türkiye genel seçimlerinde söylediklerinin onu haklı çıkardığını ve insanların bunu fark ederek sokaklarla mesaj verdiğini belirten Başkan Tunçyürek, “Geçen genel seçimler, 6’lı masanın 7 cumhurbaşkanı yardımcısı adayının yanlış olduğunu söyleyen, CHP kontenjanından diğer partilere verilen milletvekilliklerini ve tüm süreç sonunda maalesef ki alınan yenilginin, seçimden önce hatırlayacak olursak Sayın Genel Başkanımız Muharrem İnce’nin söylediği gibi olmasının bir sonucu olarak halkımız duvarlarda, sokaklarda, meydanlarda, evde, iş yerinde ve her yerde ” Muharrem İnce Haklıymış ” sözünü dillendirmektedir. Haklı olduğu konuları yazmaya kalkarsak sayfalar yetmez. Şimdi söylüyoruz; Güneş ufuktan elbet doğacak, yürüyelim arkadaşlar” diye noktaladı.

Haber: Erkan Ekşi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.