DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2074462-1,09%
Edirne
20°

PARÇALI BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Edirne’nin tanıtımına 3 dilde mobil destek

Edirne’nin tanıtımına 3 dilde mobil destek

ABONE OL
16 Ekim 2021 00:54
Edirne’nin tanıtımına 3 dilde mobil destek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Genç İşadamları Derneği (EGİAD) Başkanı Hakan İnci, Bulgaristan’ın Euro Club Women Derneği iş birliğinde hazırladıkları ve Edirne’nin 3 dilde tanıtıldığı mobil uygulamanın hizmete girdiğini söyledi. İnci ayrıca, pandeminin tamamen bitmediği için tedbirlerin uyulması konusunda dikkatli olmaya çağırarak, Temmuz ortasında Edirne’ye Bulgar akını olacağını da sözlerine ekledi.

EGİAD Başkanı Hakan İnci bir otelde düzenlediği basın toplantısında EGİAD ve  Bulgaristan’ın Euro Club Women Derneği iş birliğinde hazırlanan ve Edirne’nin tanıtımına da katkı sağlayacak olan mobil uygulama hakkında bilgiler verdi.

 “EDİRNE’NİN MOBİL APLİKASYONU”

Edirne’nin tanıtımı için önemli bir mobil aplikasyona imza attıklarını ifade eden EGİAD Başkanı Hakan İnci, “Edirne’de ki çeşmesinden tutun, kilisesine, Selimiye Cami’den tutun Kırkpınar’a kadar her türlü önemli noktalarımızı önemli aktivitelerimizle ilgili mobil aktivasyonumuz hazır. Güncellemesi de bu ay sonunda bitecek. Bu ay sonu itibar ile Edirne’mizde 150 tane işletme 500 tanede tarihi ve kültürel yer hem fotoğrafları hem açıklamaları hem de ulaşım yolları ile halkımızın ve tüm Türkiye’nin hizmetine girmiş olacak” dedi.

“TÜRKİYE- BULGARİSTAN SINIRÖTESİ ÇAĞRI DÖNEMİ”

İş adamlarına seslenerek hibe yoluyla gelişim şansı yakalayacaklarını duyuran İnci “Şunu belirtmek istiyorum, özellikle iş adamı arkadaşlarıma bir çağrıda bulunmak istiyorum. Bulgaristan ve Türkiye sınırötesi yeni çağrı döneminde artık özel işletmelerde hibe alabilecekler. Özellikle şu an beyin fırtınası yaparak kendi işleri ile ilgili ne geliştirebilirler. Şimdiden bu konuda çağrımı yapıyorum. Her türlü bilgiyi veririz. Dolayısıyla biz bütün iş adamı arkadaşlarımıza destek vermeye hazırız”dedi.

 “PANDEMİ KURALLARINA MUTLAKA UYALIM”

Herkesin süreci kabul etmesi gerektiği ve pandemiyi esnaflar başta olmak kimsenin hafife almaması gerektiği konusunda uyarıda bulunan İnci “Esnaf arkadaşlarımızı pandemi kurallarına mutlaka uysunlar” dedi.

“TEMMUZ AYI ORTASINDA YOĞUN BULGAR AKINI BEKLİYORUM”

Bulgar vatandaşların paralarının değerli olduğu için ticari olarak Türkiye’ye gelmek istediğini, Temmuz gibi bir akın başlayacağının altını çizen Hakan İnci “Yakın gelecekte ben bunu Temmuz ayı olarak ön görüyorum, yoğun bir Bulgaristan akını bekliyorum” dedi

“EDİRNE İŞ İNSANLARI YENİ İSMİMİZ OLABİLİR”

Edirne Genç İş Adamları Derneği isminin değişeceğinin sinyalini veren İnci “Genel kurulda isim değişikliği düşünüyoruz. Artık kadınlarda derneğimizde çok aktif olduğu için, iş adamları kısmından adamları da çıkaracağız. Henüz netleşmese de Edirne İş İnsanları gibi bir isim düşündük. Genel kurulumuzda onay verirse böyle bir değişikliğe gideceğiz ”dedi.

“EVİNİBİZESOR.COM’LA EDİRNE’NİN ULUSAL BİR MARKASI OLACAĞIZ”

Edirne’den tüm Türkiye’ye ulaşan bir E-Ticaret sitesi oluşturduklarını kaydeden İnci “Biz Edirne’den Edirne Merkezli bir E -Ticaret sitesinin, 81 ilde temsilcisi var. Bu temsilcilerde STK lisanslı değerlendirme uzmanı. Şu anda günlük 2-3 bin ziyaretçisi olan bir site. Büyük bir şekilde de ilerliyoruz. Pandemi sonrası süreçte ilgi odağı olmamız arttı. Pandemi bittikten sonra bölge toplantısı yapmaya başladık. Her türlü fikir, finansman benim tarafımdan karşılanıyor. Yaklaşık 16 aydır Evinibizesor.Com’u taşıdım ve taşımaya devam edeceğim. 81 ili Edirne’de toplayarak final toplantısı yapacağım. Çözüm üretiyoruz, miras paylaşımlarında ara buluculuk yapıyoruz. İnsanlar ev alırken, satarken yanılmamak için çok cüzi miktarlar ödeyerek bize danışıyorlar. İnşallah Edirne’den ulusal bir marka çıkartmış olacağız diye düşünüyoruz. Ciddi medya kuruluşu ile temas halindeyiz”dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.