DOLAR 32,5321 -0.03%
EURO 34,9758 0.34%
ALTIN 2.430,770,33
BIST 9.720,32-0,02%
BITCOIN 2067269-2,34%
Edirne
24°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Esetçe’ye 20 derslikli yeni okul

Esetçe’ye 20 derslikli yeni okul

ABONE OL
30 Ekim 2021 15:24
Esetçe’ye 20 derslikli yeni okul
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer ile görüşen TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu (KEFEK) Başkanı ve AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, İpsala’nın Esetçe Beldesine 20 derslikli yeni bir okul yapılacağı müjdesini verdi. Aksal, ayrıca Dr. Sadık Ahmet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Otelinin kapasitesinin artırılmasına yönelik desteklerinden dolayı Bakan Özer’e teşekkür etti.

KEFEK Başkanı ve AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer ile TBMM’de bir araya geldi. Ziyarette bakanlığın ilimizdeki yatırımlarına ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu.

İPSALA ESETÇE’YE YENİ OKUL BİNASI

Görüşme hakkında bilgi veren Milletvekili Aksal, Esetçe Beldesinde yeni bir okul binası yapılacağı müjdesini vererek, “İpsala Esetçe beldemizde okul binalarının dersliklerinin fiziki olarak iyileştirilmesi gerekliliği ve gelecek yıllardaki öğrenci kapasitemizi de göz önünde bulundurarak beldemize 20 derslikli okul yapacağız. Okul binalarımızın sağladığı fiziki ve teknolojik imkanlarla öğrencilerimize daha rahat ve konforlu bir Eğitim-öğretim sunacağız. Sayın Bakanımıza konuya hassasiyeti ve ilgisi için öğrencilerimiz adına şükranlarımız sunuyorum” ifadelerini kullandı.

EDİRNE’DE MESLEKİ EĞİTİM ATAĞI

Edirne’nin mesleki eğitimde ivme kazandığına vurgu yapan Aksal, “Edirne’de son yıllarda eğitim, üretim, istihdam üçgeninin güçlendiğini görüyorsunuz. Sayın Bakanımız Edirne’de elde edilen bu başarıda ortak hareket bilincinin etkili olduğunu belirtiyor. Ortak paydaşlar, ilgili kurumlarla bu bilinçle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

BAKAN’A TEŞEKKÜR

Milli Eğitim Bakanı’nın Edirne’ye desteklerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Aksal, “Sayın Bakanımızın son Edirne ziyaretinde Turizm Kentimiz Edirne’nin Dr. Sadık Ahmet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Otelimizin kapasitesinin artırılmasına yönelik desteklerinin bizim için çok kıymetli olduğunu belirtmek isterim. Sayın Bakanımıza Edirne’ye destek ve katkılarından dolayı hemşerilerim adına, eğitim personelimiz adına teşekkürlerimi iletiyorum” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.