DOLAR 32,6036 0.38%
EURO 34,8387 0.29%
ALTIN 2.503,210,77
BIST 9.464,84-0,63%
BITCOIN 21053145,68%
Edirne
14°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

EYT düzenlemesi komisyondan geçti

EYT düzenlemesi komisyondan geçti

ABONE OL
4 Şubat 2023 10:45
EYT düzenlemesi komisyondan geçti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kamuoyunda emeklilikte yaşa takılanlar yani EYT olarak bilinen düzenleme, uzun ve kapsamlı bir çalışmanın ardından TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda kabul edildi.

Plan ve Bütçe Komisyonu’nda gerçekleşen görüşmelere Edirne AK Parti Milletvekili ve TBMM KEFEK Başkanı Fatma Aksal da katıldı.

AK Parti olarak tüm toplumsal sorunlarda çözüm odaklı yaklaşımlar sergileyerek, birçok soruna bu dönemde çözüm getirdiklerini vurgulayan Aksal şunları kaydetti:

“AK Parti olarak hiçbir meselede, meseleyi samimiyetten uzak çözmek maksatlı, siyasete malzeme yapmak maksatlı yaklaşımlarda bulunmadık. Kurulduğumuz günden beri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde toplumun sesine kulak verdik ve toplumun taleplerine çözüm ürettik. Geçmiş yıllardaki gerçeklerden uzak, kopuk uygulamaların kamu bütçesine getirdiği yükleri hepimiz biliyoruz. Ülkemizdeki temel alt yapı sorunlarını çözdükten sonra, toplumun sesine kulak vererek EYT meselesini de ele aldık ve bir çözüme kavuşturduk.

“AK PARTİ TOPLUMUN SESİ”

AK Parti, toplumun sesine kulak veren, toplumsal talepleri dikkate alan, çözüm üreten bir parti olduğu içindir ki yirmi yılı aşkın bir süredir bu milletin teveccühüne mazhar olmuştur. Hiç şüphemiz yok ki önümüzdeki seçimlerde de bu millet tercihini; samimiyetten uzak; meseleleri çözmek yerine, siyasete malzeme yapmak isteyenlere değil, bu ülkenin sorunlarını çözenlerden yana kullanacaktır”

“EYT TEŞEKKÜRÜ”

Emeklilikte Yaşa Takılan vatandaşların sorunlarının çözülmesinin çok önemli ve hassas bir süreç olduğunu belirten Milletvekili Aksal, “Bakanlık bürokratlarımızı, milletvekillerimizi, emeği geçenleri tebrik ediyorum; hepsine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.