DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2046385-0,55%
Edirne
16°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Festival havasında sünnet şöleni

Festival havasında sünnet şöleni

ABONE OL
7 Eylül 2023 14:35
Festival havasında sünnet şöleni
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Keşan Belediyesi Sünnet Şöleni renkli görüntülere sahne oldu.
Sünnet olan çocuklar Tarık Mengüç’ün seslendirdiği şarkılarla doyasıya eğlendi.

Keşan Belediyesi’nin 60 çocuk için düzenlediği sünnet şöleni dün akşam gerçekleştirildi.
Sünnet şöleni nedeniyle Kent Müzesi önünde oluşturulan kortej Keşan Belediye Sanat Merkezi Bandosu eşliğinde Çok Amaçlı Pazaryeri Kompleksi’ne yürüdü.
Saat 20.30 sıralarında başlayan ve Keşan Belediyesi Çok Amaçlı Pazaryerinde gerçekleştirilen Sünnet Şölenine; AK Parti Edirne Milletvekili Dr. Fatma Aksal, Keşan İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yalçın, Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Gürcan Kılınç, MHP İlçe Başkanı Adnan İnan, Belediye Başkan Yardımcıları Yakup Balcı, Nuran Uslu, Tahir Özçınar, Keşan Devlet Hastanesi Başhekimi Recep Vural ile sağlık çalışanları, kurum müdürleri, belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, esnaf odaları başkanları, muhtarlar, sünnet çocukları ve aileleri ile vatandaşlar katıldı.
Şölen; Keşan İlçe Müftü Vekili Remzi Eralp tarafından dua yapılmasıyla başladı.
“EVLATLARIMIZINERKEKLİĞE İLK ADIMLARINI BİZİMLE BİRLİKTE ATMALARINDAN BÜYÜK BİR MUTLULUK DUYUYORUZ”
Daha sonra konuşan Helvacıoğlu, “Başta çocuklarımız olmak üzere bu güzel geceyi katılımlarıyla anlamlandıran herkese 41 kere maşallah diyorum. Bu gece; Keşan’daki birlik ve beraberliğin, kaynaşmanın, dayanışmanın ve yardımlaşmanın coşkulu bir simgesidir. Evlatlarımızın erkekliğe ilk adımlarını bizimle birlikte atmalarından büyük bir mutluluk duyuyoruz. Onları yetiştiren değerli anne ve babalarla da gurur duyuyoruz. Bu gece çocuklarımızın ilk mürüvvetlerine hep birlikte şahitlik ediyoruz. Bu güzel şölende miniklerimiz ve büyüklerimizin arasında sağlam köprüler kuruluyor. Aileler yakınlaşıyor, akrabalıklar pekişiyor.” dedi.
“SAĞLIKLI, HUZURLU, BAŞARILI BİR YAŞAM DİLİYORUM”
Keşan’da yaşayan küçük büyük tüm vatandaşların mutlu ve huzurlu olmasının önceliği olduğunu ifade eden Mustafa Helvacıoğlu, sözlerini şöyle tamamladı: “Belediyeciliğin özü de budur; vatandaşın sıkıntılı zamanlarında yanında olan, onlarla beraber omuz omuza dayanışmayı bilen bir anlayıştır. Elele tutuşanların sevinçlerinde, elveda deyişlerin hüzünlerinde hemşerinin yanında olmaktır. Hani derler ya; ‘Kalpten kalbe bir yol vardır görülmez’ diye. İşte biz sizlerle hep birlikte, o görünmez gönül yollarında yürümeye devam edeceğiz. Bu geceyi; unutulmaz hale getirecek olan sevgili Tarık Mengüç’ün de ‘Baş tacım’ adlı o güzel şarkısında dediği gibi; ‘Fazla söze ne gerek var sen benim baş tacımsın’ sizler bizim baş tacımızsınız! Sünnet olan bütün çocuklarımı gözlerinden öpüyorum. Sağlıklı, huzurlu, başarılı bir yaşam diliyorum. Bahtları açık, ömürleri gönüllerince olsun. Değerli ailelerine de geçmiş olsun diliyor, yürekten teşekkür ediyorum. Allah yavrularımızın damatlıklarını da görmeyi, hayırlı birer evlat olmalarını nasip etsin.”
“VATANINA, MİLLETİNE HAYIRLI EVLATLAR OLMALARINI TEMENNİ EDİYORUM”
Helvacıoğlu’nun ardından söz alan Aksal, sünnet şöleninin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederek, “Kıymetli evlatlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum. Allah nice Mürvetlerini görmeyi nasip etsin. Vatanına, milletine hayırlı evlatlar olmalarını temenni ediyorum. Allah sağlık ve huzur versin.” şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından sünnet olan çocuklara belediye tarafından alınan hediyeler protokol üyeleri, Keşan Devlet Hastanesi tarafından alınan hediyeler ise Başhekim Vural ve sağlık çalışanları tarafından takdim edildi. Şölende çocuklar, sanatçı Tarık Mengüç’ün seslendirdiği şarkılar eşliğinde doyasıya eğlendi.
Şölen, müzik eşliğinde gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.