DOLAR 32,3616 -0.38%
EURO 34,7464 -0.2%
ALTIN 2.393,62-1,19
BIST 10.208,651,62%
BITCOIN 19161353,84%
Edirne
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Fırın, market ve bakkalara akın ettiler

Fırın, market ve bakkalara akın ettiler

ABONE OL
10 Nisan 2020 23:56
Fırın, market ve bakkalara akın ettiler
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İçişleri Bakanlığınca, 30 büyükşehir ile Zonguldak’ta, il sınırları içinde sokağa çıkma yasağı getirilmesinin ardından Tekirdağ’da yoğunluk yaşandı. Kentteki fırın, market ve bakkalarda kuyruk oluştu.

Tekirdağ ve ilçelerindeki market ve fırınların önünde de kuyruklar oluştu. Sokağa çıkma yasağının duyurulmasının ardından vatandaşlar özellikle Çerkezköy, Kapaklı ve Çorlu ilçelerinde dışarıya çıktı.

Vatandaşların fırın, market, akaryakıt istasyonları ve otomatik para çekme makinelerinin önlerinde kuyruk oluşturdukları görüldü. Küçük bakkal ve kuruyemişçiler, müşterilerine ürünlerini sınırlı sayıda sattı.

Tekirdağ kent merkezinde ise marketlerin yoğunlukta olduğu Köprübaşı mevkisinde kalabalıklar oluştu.

Bazı vatandaşların kuyruklarda sosyal mesafe kuralına uymadıkları gözlendi.

BAKAN SOYLU, “SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI DEVAM EDECEK DİYE TELAŞ SÖZ KONUSU OLMASIN”

Öte yandan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Sokağa çıkma yasağı, pazardan itibaren devam edecek diye telaş söz konusu olmasın. Pazar saat 24.00 itibarıyla bitecektir.” açıklamasında bulundu.

Soylu, “Milletimizin telaşı var bunu da normal karşılıyorum ama bu telaşa gerek yok. Yarın fırınlar açık, kendi araçlarıyla ekmek dağıtabilecekler.” ifadelerini kullandı.

Soylu şunları söyledi: “Marketlerde veya birtakım fırınlarda oluşturulan bu kalabalığa gerek olmadığını, herkesin sakin olması gerektiğini ifade ediyorum.”

(AA)

Tekirdağ’da yoğunluk yaşandı. Kentteki fırın, market ve bakkalarda kuyruk oluştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.