DOLAR 32,5602 0.21%
EURO 34,9855 0.01%
ALTIN 2.448,710,53
BIST 9.716,77-0,05%
BITCOIN 20960920,01%
Edirne
15°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Gürkan muhtarlarla kahvaltıda buluştu

Gürkan muhtarlarla kahvaltıda buluştu

ABONE OL
4 Mayıs 2023 10:22
Gürkan muhtarlarla kahvaltıda buluştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinin ardından Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’ni köprünün ucundaki aydınlığa ulaştıracaklarını söyledi.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, CHP İl Başkanı Samet Kahraman, 28. Dönem Milletvekili Adayları Ediz Ün, Ahmet Baran Yazgan, Ahmet Erken, muhtarlarla sabah kahvaltısında bir araya geldi.  Muhtarların sıkıntılarını, sorunlarını dinleyen Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Yıllardır el ele, gönül gönüle Edirne’mize hizmet ettiğimiz muhtarlarımızın sorunlarını biliyoruz, çözüm yollarını da” ifadelerine yer verdi.

Sandıktan çıkacak olan sonuçlara herkesin saygı göstermesini isteyen Belediye Başkanı Recep Gürkan “Kuşkusuz demokrasiye inanan ve 85 Milyon insana tam demokrasiyi getirmeye hedefleyen bir partinin mensupları olarak biz sandıktan çıkan sonuçlara saygılıyız. Bugüne kadar olduğu gibi sandıktan çıkan sonuçlara saygımız sonsuz. Ama şunu biliyorum ki, hepimiz çok yorulduk. Mesele sadece ekonomi değil artık. Mesele insan yerine konmak, herkesin ortak sıkıntısı bu. Ekonomiden önceki sıkıntımız bu.” ifadelerine yer verdi.

14 Mayıs’ta bu ülkenin gidişatının da kaderinin de değişmesi gerektiğini belirten Gürkan, “Köprünün tam ortasındayız.  Hep beraber Cumhuriyetimizi, Mustafa Kemal Atatürk’ümüzün kurduğu Cumhuriyeti, köprünün ucundaki aydınlığa ulaştıracağız. Ben Edirne’nin bu tercihi yapacağını biliyorum. Edirne ile ilgili kuşkumuz yok. Edirne’de sandıkların patlayacağını biliyorum Dün Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu, Ekrem İmamoğlu’nu, Mansur Yavaşı ve Millet İttifakı Ortakları olan Genel Başkanları Van’da ve Ağrı’da gördükten sonra inandım ki bütün ülkede aynı olacak.  13. Cumhurbaşkanı Adayımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun dediği gibi ‘Sana söz yine baharlar’. Biz, Mustafa Kemal Atatürk’ün evlatları olarak onun kurduğu bu Cumhuriyeti ilelebet payidar kılmaya devam edeceğiz. Ve bu ülkeyi ikinci bir yüzyıla, aydınlık bir yüzyıla beraber taşıyacağız. Hepimize şimdiden hayırlı olsun” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.