DOLAR 32,4539 0.12%
EURO 34,4861 -0.04%
ALTIN 2.474,13-0,35
BIST 9.564,84-1,19%
BITCOIN 2059468-4,16%
Edirne
25°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

“Hadi Oradan” demenin zamanı gelmedi mi?

“Hadi Oradan” demenin zamanı gelmedi mi?

ABONE OL
23 Kasım 2021 21:48
“Hadi Oradan” demenin zamanı gelmedi mi?
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Filistin’de İsrail’in Müslümanlara yaptığı zulüm ile ilgili bir açıklama yapan Saadet Partisi Edirne İl Başkanı Av. Sinan Tekin, “Filistin’de 70 yıldır İsrail zulmü devam etmektedir. İnsani normlara karşı her türlü davranış hâlâ sürüyor. Ama iki milyarlık İslam âlemi dahil tüm insanlık bu zulmü seyrediyor! Artık buna ‘Hadi Oradan’ demenin zamanı geldi de geçiyor bile” şeklinde konuştu.

“Zulüm söz ile değil, güç ile son bulur” vurgusunu yapan Av. Tekin, “ Güç ise ancak ve ancak Müslümanların devlet düzeyinde birliği ve beraberliği ile mümkün olur. Bu ise ancak Türkiye’nin önderliğinde olur. Ak Parti hükümetinin, terör devleti İsrail’e “Hadi oradan” demesi gerekir! Acilen İslam işbirliği teşkilatı gibi kuruluşları harekete geçirici adımlar atması lazım” dedi.

Av. Sinan Tekin açıklamasının devamında; “Ramazan ayının başından beri, pervasızca saldırılar gerçekleştiren işgalci İsrail, şimdi de Müslümanların göz bebeği ve ilk kıblemiz Mescid-i Aksa’ya alçakça saldırıyor.

İslam dünyasının parçalanmışlığını fırsat bilerek, tüm dünyanın gözü önünde kutsallarımızı dahi hedef alan ve fütursuzca bu zulümleri işleyenler iyi bilsinler ki, eninde sonunda tüm yaptıklarının hesabı mutlaka sorulacaktır.

Hiç vakit kaybetmeksizin, Cuma gününe, Ramazan ayına, Kudüs şehrine ve Mescid-i Aksa’ya  aynı anda saldıran işgalcilere, bir an evvel hak ettikleri karşılık verilmelidir.

Söylenecek sözler artık tükenmiştir, acilen somut adımlar atılmalıdır. Tüm İslam âlemine çağrıda bulunuyoruz; Gün, ilk kıblemize, onurumuza, namusumuza ve izzetimize sahip çıkma günüdür. Zaman, zalimlere haddini bildirme zamanıdır!” dedi.

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.