DOLAR 32,3659 -0.37%
EURO 34,6546 -0.47%
ALTIN 2.387,29-1,44
BIST 10.174,731,28%
BITCOIN 18879590,98%
Edirne
18°

PARÇALI BULUTLU

20:08

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Harekata karşı çıkanları topa tuttu   

Harekata karşı çıkanları topa tuttu   

ABONE OL
16 Ekim 2019 10:10
Harekata karşı çıkanları topa tuttu   
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, “Barış Pınarı Harekatı”nda ki Mehmetçiğe destek verirken, harekata karşı çıkan bazı kesimleri ise topa tuttu. Bölgede huzur sağlanması için Türk Ordusu’nun bu harekâtı başlattığını söyleyen Tercan, barış söylemini sürekli dile getirenlerin şimdi savaşa hayır demesini ise sert dille eleştirdi.

“ORDUMUZU MUZAFFER ET YARABBİ”

MHP İl Başkanı Zakir Tercan, “Barış Pınarı Harekatı”na katılan kahramanlarımızı hürmetle selamlıyor, muvaffakiyetler diliyorum. Allah cesaret timsali askerlerimizi korusun, şehitlerimizi rahmetiyle mükafatlandırsın. Pınar olup akan barış, sevda olup beklenen huzur bölgemize inşallah hâkim olsun. Terörle mücadele hedefleri apaçık ortada iken, bunlara karşı mücadele yapılırken “Barış” nutukları atan kim varsa emin olun korumaya çalıştığı terör örgütleridir. Oysa öldürülen her terörist barışın, huzurun yoludur. Yolumuz gaza, sonu şehadet, dinimiz ister sıdk ile hizmet, Anamız vatan, babamız millet, vatanı mamur eyle Yarabbi, milleti mesrur eyle Yarabbi…  Ordumuzu muzaffer et Yarabbi. Yansın terör illeti, yükselsin Türk milleti, Yıkılsın zalimler yıldızlaşsın zaferler. Ne ABD ne AB ne Arap Birliği ne de ahlaksız Siyonist kumpası, Türkiye’ye sökmez, Türk milleti zulmün tabutuna asla girmez, Büyüsün haysiyet, büzülsün hezimet, buruşup kökün kurusun hıyanet!” dedi.

“SİZİN DERDİNİZ TERÖRİSTLERİ KORUMAK”

Savaşa hayır çağrısı yapan kesimleri eleştiren Tercan “CHP’nin klasik taktiği yine hayata geçiyor. Aynısını Afrin Operasyonunda yaptılar. Önce “Savaş olmasa iyi olur” gevelemeleriyle operasyona destek veriyor gibi davranıyorlar. Sonra yavaş yavaş sivil toplum kuruluşlarını, bünyesindeki PKK’lıları konuşturarak atmosfer yaratıyorlar! İhanete hep can suyu olan maskesi düşürülmüş hain, Türk Ordusu terör örgütlerine karşı operasyon yapıyor. Sizin derdiniz teröristleri korumak olduğu için söylemleriniz hep haince ama bu millet ihanete can suyu olanların hesabını sormayı her daim bilir! PKK’lı sözdeki siyasetçi, sanatçı, yazar, sporcu ne kadar çapulcu varsa “Savaşa Hayır” çağrısı yapıyor. Savaş devletler arasında olur çapulcu sürüsü! Ona-buna bekçi köpekliği yapan terör örgütü devlet mi oldu? Türk Ordusunun terörle mücadelesi son terörist leşi de alınınca biter!” dedi.

“ÇÖZÜM ALLAH’IN YERYÜZÜNDEKİ ORDUSU, ÇARE ALSANCAK’IN GÖNDERE ÇEKLMESİDİR”

Tercan “Türk milletinin her bir ferdi bir mucizedir. Zaman değişir, teknoloji değişir, dünya değişir, milletimizin fedakarlığı, vatan sevgisi, feraseti değişmez. Bu millet eğilmez. Of memleketim seni sevmeye yürek gerek. Coğrafyamızı fitne ile ikilikle ayırdılar, aramıza husumet soktular. Çözüm; Allah’ın yeryüzündeki ordusu, Çare; Alsancak’ın göndere çekilmesidir.  O; mazlumlara yuva, masumlara sığınaktır. Türk; beklenendir. “Barış olsun, kan akmasın” diye propaganda yapıp, aklınca terör örgütünü korumak adına Batı’ya sinyal gönderenler. Yapmanız gereken terör örgütü YPG saflarında canlı kalkan olmaktır. Barışa çok büyük katkınız olur böylelikle ama Türk ordusuna konum atmayı unutmayın! Gazi Mustafa Kemal Atatürk diyor ki: Ordumuz Türk birliğinin, Türk kudret ve kabiliyetinin, Türk vatanseverliğinin çelikleşmiş bir ifadesidir. HDP barajı geçince pilav dağıtanlar 400 leş içinde helva dağıtsın dostluğunuz pekişsin” dedi.

Erkan Ekşi

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.