DOLAR 32,4509 0.11%
EURO 34,4894 -0.04%
ALTIN 2.471,71-0,45
BIST 9.576,80-1,06%
BITCOIN 2057728-4,15%
Edirne
25°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İriş ve Tekin yeniden GİK’e seçildi

İriş ve Tekin yeniden GİK’e seçildi

ABONE OL
1 Kasım 2022 11:12
İriş ve Tekin yeniden GİK’e seçildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saadet Partisi, 8’inci Olağan Büyük Kongresi’ni coşku ve heyecan içerisinde gerçekleştirdi. Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa İriş ve Edirne İl Başkanı Av. Sinan Tekin’in tekrar Genel İdare Kurulu’na seçildiği kongrede İl Başkanı Sinan Tekin Büyük Kongre Divan Üyesi olarak kongrede görev yaptı.

Saadet Partisi’nin 8’inci Olağan Büyük Kongresi münasebetiyle başkent Ankara’da “Saadet Bayramı” yaşandığını ifade eden Saadet Partisi Edirne İl Başkanı Av. Sinan Tekin, “Türkiye’nin dört bir tarafından akın akın Ankara’ya gelen Saadet Partililer, coşku ve heyecan içerisinde bir kongre gerçekleştirdi. Salonda adım atacak yer bırakmayan teşkilat mensupları, salon dışında da mahşeri bir kalabalık oluşturarak adeta seçimler öncesi gövde gösterisi yaptı. On binlerce Millî Görüşçünün sevgi seli ve sloganları eşliğinde salona giriş yapan Genel Başkan Karamollaoğlu, yaptığı coşkulu konuşmayla teşkilat mensuplarına, Saatlerinizi iktidara ayarlayın mesajı verdi” dedi.

KARAMOLLAOĞLU GÜVEN TAZELEDİ

Saadet Partisi 8’inci Olağan Büyük Kongresi’nde Genel Başkan Temel Karamollaoğlu, geçerli oyların tamamını alarak tekrar genel başkan seçildi. Karamollaoğlu, oy sayımının ardından delegelere ve bütün teşkilat mensuplarına bir teşekkür konuşması gerçekleştirdi.

Saadet Partililerin “Yaşanabilir Bir Türkiye” ve “Yeniden Büyük Türkiye” kurmakta kararlı olduğuna dikkat çeken Tekin, geçmişten bugüne büyük mücadeleler verildiğini ifade ederek, “20. yüzyılın başlarından 1969’a kadar büyük bedeller ödedik, 1969’dan 2000’li yıllarına başına kadar büyük mücadeleler verdik. Yine 2000’li yıllardan bugünlere kadar da haksızlıklar karşısında asla susmadık! Şimdi zaman; bu mücadelemizi iktidar ile taçlandırma zamanıdır! Şimdi zaman; yaraları sarma, kazanımlarımızı daha da ileriye taşıma zamanıdır. Şimdi vakit; milletin iktidarında Saadet vaktidir! Haksızlıkları gidermek, nimeti ve külfeti adil bir şekilde paylaştırmak için geliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.