DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2055358-0,96%
Edirne
20°

PARÇALI AZ BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

İzzetiye’den istanbul’a “Yöresel” lezzet yolculuğu

İzzetiye’den istanbul’a “Yöresel” lezzet yolculuğu

ABONE OL
14 Ocak 2021 20:37
İzzetiye’den istanbul’a “Yöresel” lezzet yolculuğu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Keşan’ın İzzetiye Mahallesinde iki kadın girişimci tarafından hayata geçirilen proje ile üretilen yöresel ürünler, İstanbul pazarında alıcı buluyor.

​Vera Şarküteri kurucuları Ayfer Tunalı ve Keziban Çelikbilek, Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu’nu ziyaret etti.

Ziyaret esnasında konuşan Tunalı ve Çelikbilek yaptıkları açıklamalarda şunlara yer verdi; “Ürünlerimiz doğal ve organik olmakla birlikte tamamen kendi üretimimiz olup 10’a yakın ekip arkadaşlarımızın tümü kadın. İzzetiye Mahallesi’nde ürettiğimiz ürünleri Vera Yöresel Şarküteri markasıyla İstanbul Beylikdüzü’nde satışa sunuyoruz. Çalışmalarımızda her zaman destek olan Keşan Belediye Başkanı Sayın Mustafa Helvacıoğlu’na teşekkür ediyoruz”

​Daha sonra söz alan Keşan Belediye Başkanı Helvacıoğlu; “Başlangıcından bu yana tam destek verdiğimiz yöresel ürünlerimizin markalaşması projesinin bugün bu noktaya gelişinden ve çalışanların tamamının kadın olmasından  gurur duyuyor Ayfer ve Keziban kardeşimizi ayrıca tebrik ediyorum. İzzetiye’de üretilip İstanbulluların mutfağına giden bu lezzet yolculuğunun ve Vera Şarküteri markamızın her zaman yanında olacağımızı belirtmek istiyorum” dedi.

​Konuşmalarının ardından Tunalı ve Çelikbilek, Helvacıoğlu’na yöresel ürünlerden oluşan paket hediye etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.