DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2062832-0,48%
Edirne
20°

PARÇALI AZ BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kahraman’dan AK Parti adayına eleştiri

Kahraman’dan AK Parti adayına eleştiri

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne İl Başkanı Samet Kahraman, AK Parti adayının Edirnespor Kulübüne bağış yaptığı şeklinde kamuoyuna yansıyan paylaşımların asılsız olduğu ortaya çıktığını belirterek, “Spor Toto'nun özel idareler aracılığı ile spor kulüplerine aktardığı kaynağın AK Parti Edirne Belediye Başkanı adayına mal edilmesi bizlerde büyük şaşkınlık yaratmıştır” dedi.

ABONE OL
4 Mart 2024 16:45
Kahraman’dan AK Parti adayına eleştiri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne İl Başkanı Samet Kahraman, AK Parti adayının Edirnespor Kulübüne bağış yaptığı şeklinde kamuoyuna yansıyan paylaşımların asılsız olduğu ortaya çıktığını belirterek, “Spor Toto’nun özel idareler aracılığı ile spor kulüplerine aktardığı kaynağın AK Parti Edirne Belediye Başkanı adayına mal edilmesi bizlerde büyük şaşkınlık yaratmıştır” dedi.

CHP Edirne İl Başkanı Samet Kahraman, AK Parti’nin ekonomik politikalarını eleştirerek, “Memleketi açlığa mahkum edenlerin Edirne’nin problemlerine hiçbir çözümü olamaz” dedi.

Kahraman, bugün Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan yıllık yüzde 67,07 enflasyon rakamının, Ekonomi ve Araştırma Grubu (ENAG) tarafından yüzde 121,98 olarak belirtildiğini hatırlattı. Bu rakamların son 22 yılın en yüksek enflasyon oranı olduğuna dikkat çeken Kahraman, AK Parti iktidarının enflasyonda çok eleştirdiği “Eski Türkiye’yi” enflasyonda geçtiğini belirtti.

Kahraman, “Seçim ekonomisi dahi mutfaktaki yangını söndürmemektedir. Halkın refahı ve mutluluğu için hiçbir proje üretmeyen, ekonomik sorunlara çözüm bulamayan AK Parti yerelde iktidara talip olmaktadır” ifadelerini kullandı.

AK Parti’nin yereldeki icraatlarını eleştiren Kahraman, “AK Parti elini attığı her işte toplum menfaatini değil yandaş çıkarlarını gözetmektedir” dedi.

AK Parti ile devletin iç içe geçtiğini daha önce de defalarca belirttikleri ifade eden Kahraman, şimdi ise Edirne Valiliği tarafından başlatılan projelerin AK Parti adayı tarafından kendisininmiş gibi lanse edildiğini savundu.

Kahraman, “Ya proje üretecek kapasiteleri yoktur ya da Edirne Valiliği’ni seçim ofisi olarak görmektedir. Zaten kamu kurumlarına yaptıkları ziyaretler ve okullarımızın öğretmenlerini zorla seçim çalışmalarına taşımaları da bunu net bir şekilde göstermektedir” dedi.

Kahraman, “AK Parti adayının Edirnespor Kulübüne bağış yaptığı şeklinde kamuoyuna yansıyan paylaşımların ise asılsız olduğu ortaya çıkmıştır” diyerek, Spor Toto’nun özel idareler aracılığı ile spor kulüplerine aktardığı kaynağın AK Parti Edirne Belediye Başkanı adayına mal edilmesi bizlerde büyük şaşkınlık yaratmıştır” dedi.

Kahraman, AK Parti adayının devletin imkanlarını kullanarak yapılan kaynak aktarımını bağış gibi gösterilmesinin kabul edilir bir durum olmadığını belirterek, Edirne İl Özel İdaresi yetkililerinin, Edirne Valiliği’nin ve AK Parti adayının bu konuda gerçekleri kamuoyuyla paylaşmasının zorunlu olduğunu ifade etti.

Haber Merkezi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.