Edirne’nin Keşan ilçesinde bir çocuğun yaralandığı trafik kazasının ardından toplanan bir grup, araçlarıyla yolu trafiğe kapattı.
İ.E’nin (67) kullandığı 59 LE 717 plakalı kamyon, Paşayiğit Mahallesi’nde 9 yaşındaki bisikletli M.M’ye çarptı. Kazada yaralanan çocuk, 112 Acil Sağlık ekiplerince Keşan Devlet Hastanesine götürüldü.Kazanın ardından araçlarıyla bölgede toplanan bir grup, yolu trafiğe kapattı.
Olay yerine gelen Kaymakam Cemalettin Yılmaz, gruptakilerle görüştü.
Mahalle içinden geçen yolda sürekli kazaların olduğunu belirten mahalle sakinleri, bölgeye MOBESE kamerası kurulmasını istediklerini belirtti.
Yılmaz’ın mahalle sakinleriyle görüşmesi sonrası yol trafiğe açıldı.
GÜNCEL
06 Eylül 2026GÜNCEL
06 Eylül 2026GÜNCEL
06 Eylül 2026GÜNCEL
06 Eylül 2026GÜNCEL
06 Eylül 2026GÜNCEL
06 Eylül 2026MARMARA BÖLGESİ
06 Eylül 2026Zorunlu çerezler dışındaki hiçbir çerez ve üçüncü taraf hizmeti, siz onay vermeden çalışmaz. İstatistik (Google Analytics) ve bildirim (OneSignal) hizmetleri yalnızca onayınızla yüklenir.
Sitenin çalışması ve güvenliği için gereklidir. Kapatılamaz.
Tercihlerinizi hatırlar ve gömülü içeriğin çalışmasını sağlar.
Ziyaret istatistiklerini ölçmemizi sağlar. Alıcı: Google Analytics (Google Ireland Ltd.).
Tarayıcı bildirimlerine abone olmanız için kullanılır. Alıcı: OneSignal (ABD).