DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2066243-1,36%
Edirne
20°

PARÇALI BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kan bağışı kampanyasına destek verdiler

Kan bağışı kampanyasına destek verdiler

ABONE OL
13 Kasım 2021 22:32
Kan bağışı kampanyasına destek verdiler
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Edirne İl Kadın Kolları Başkanlığı, 81 ilde eş zamanlı olarak ‘Kan Ver Can Ol, Kan Ver Nefes Ol’ temalı kan bağış kampanyasını Saraçlar Caddesi’nde kurulan Kızılay çadırında başlattı. 2 ay boyunca Edirne’nin dört bir yanında devam edecek kampanyaya AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nergiz İnce ve beraberindeki kadın üyelerin yanı sıra, AK Parti Edirne Gençlik Kolları Başkanı Burak Cambaz ve birçok vatandaş kampanyaya destek olmak için kan bağışı için katılım sağladı.

“KAN VER CAN OL KAN VER NEFES OL”

AK Parti Edirne Kadın Kolları Başkanı Nergiz İnce, “14 Haziran Dünya Kan Bağışçıları Günü münasebetiyle her yıl düzenlemiş̧ olduğumuz AK Parti 81 il Kadın Kolları Başkanlığımız tarafından yaptığımız kan bağışı organizasyonu için buradayız. Bu organizasyonumuz iki ay boyunca farklı lokasyonlarda ve ilçelerimizde devam edecek. Bu yıl ki etkinliğimizin konusu “Kan Ver Can Ol Kan Ver Nefes Ol”. Bu sebeple de bugün burada bağış̧ yapmış̧ olan tüm bağışçılarımıza birer adet fidan hediye ediyoruz. İnşallah bu fidanlarımız da toprakla buluşarak, doğamıza nefes olup can olacaklar diye düşünüyoruz” dedi.

“TÜM BAĞIŞÇILARI KAN VERMEYE ÇAĞIRIYORUZ”

Geçtiğimiz günlerde 1 Haziran’ın Dünya Gönüllü Kan Bağışçıları Günü olduğunu hatırlatan “Kızılay Edirne Kan Merkezi Doktoru Erhan Aksoy, “14 Haziran çok önemli. Dünya Gönüllü̈ Kan Bağışçıları Günü. Bu insanlar hiçbir karşılık beklemeden diğer insanların hayatlarına katkıda bulunan insanlar. Bu haftada da yeni bir kampanya düzenlemiş̧ olmamız sizlerin desteğiyle çok önemli. Sizin nezdinizde tüm bağışçılarımızı kan vermeye çağırıyoruz. Kendilerine kurtardıkları hayatlar adına teşekkür ediyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından Kızılay kan bağışçısı olduğu için AK Parti Edirne Gençlik Kolları Başkanı Burak Cambaz’a madalya ve belge takdim edilirken, kampanyaya katılan bağışçılara ise fidan hediye edildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.