DOLAR 32,2605 0.06%
EURO 34,8021 0.06%
ALTIN 2.402,17-0,28
BIST 10.336,500,68%
BITCOIN 20606660,80%
Edirne
23°

HAFİF YAĞMUR

20:12

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Karakütük, “Edirne’yi ortak akılla yöneteceğiz”    

Karakütük, “Edirne’yi ortak akılla yöneteceğiz”    

Saadet Partisi Edirne Belediye Başkan Adayı Tezcan Karakütük, şehrin yönetiminde ortak akla ve istişareye dayalı bir yaklaşımı benimsediklerini vurguladı.

ABONE OL
19 Şubat 2024 10:45
Karakütük, “Edirne’yi ortak akılla yöneteceğiz”    
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saadet Partisi Edirne Belediye Başkan Adayı Tezcan Karakütük, şehrin yönetiminde ortak akla ve istişareye dayalı bir yaklaşımı benimsediklerini vurguladı. Karakütük, yaptığı açıklamada, ziyaretlerine devam ettiklerini belirtirken, yaşanabilir bir Edirne için istişare ve ortak akla dayalı bir yönetim anlayışıyla şehri idare etmeye talip olduklarını ifade etti.

Karakütük, gerçekleştirdikleri ve gerçekleştirecekleri her hizmeti, meclis üyelerinden halka, memurlardan işçilere kadar fikir alışverişi yaparak, istişare yöntemiyle planladıklarını vurguladı. Karar alma süreçlerinde yereldeki tüm paydaşların katılımını sağlamayı hedeflediklerini dile getirdi. Ayrıca, belediye meclisi toplantıları ve belediyelerin ihale süreçlerini halka açık hale getireceklerini planladıklarını söyledi.

Tezcan Karakütük, vatandaşların desteğiyle 31 Mart akşamında Milli Görüş belediyeciliğini şehre kazandıracaklarını ifade etti. Şehre yapılacak hizmetlerin proje taslak sürecini tamamladıklarını ve yakın bir tarihte bu projelerin lansmanını yapacaklarını belirtti. Halka tanıtacakları projelerle ilgili bilgilendirme yapacaklarını kaydetti.

Haber Merkezi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.