Malkara ilçesinde kavga ihbarına giden polis ve sağlık ekiplerine, mahalle sakinlerince pasta ikram edildi.
Camiatik Mahallesi 75. Yıl İlkokulu civarında yaşayan vatandaşlar, 155 ve 112 hatlarını arayarak yaralamalı kavga olduğu yönünde ihbarda bulundu.
Bölgeye iki polis ekibinin yanı sıra ambulansla sağlık personeli de sevk edildi.
Olay yerine giden ekipler, kavga edermiş gibi yapan vatandaşların birden bire oyun havası oynamaya başladığını ve pastayı görünce tebessüm etti.
Mahalle sakinlerinden Erdinç Pilan, yaptığı açıklamada, yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadelede büyük gayret gösteren sağlık çalışanları ve emniyet mensuplarına moral vermek amacıyla sürpriz bir organizasyon yaptıklarını söyledi.
Pilan, tüm emniyet ve sağlık çalışanlarına özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
Pastayı kesen polis ve sağlık ekipleri bölgeden ayrıldı.
(AA)
GÜNCEL
03 Eylül 2026GÜNCEL
03 Eylül 2026GÜNCEL
03 Eylül 2026GÜNCEL
03 Eylül 2026GÜNCEL
03 Eylül 2026GÜNCEL
03 Eylül 2026MARMARA BÖLGESİ
03 Eylül 2026Zorunlu çerezler dışındaki hiçbir çerez ve üçüncü taraf hizmeti, siz onay vermeden çalışmaz. İstatistik (Google Analytics) ve bildirim (OneSignal) hizmetleri yalnızca onayınızla yüklenir.
Sitenin çalışması ve güvenliği için gereklidir. Kapatılamaz.
Tercihlerinizi hatırlar ve gömülü içeriğin çalışmasını sağlar.
Ziyaret istatistiklerini ölçmemizi sağlar. Alıcı: Google Analytics (Google Ireland Ltd.).
Tarayıcı bildirimlerine abone olmanız için kullanılır. Alıcı: OneSignal (ABD).