DOLAR 32,5843 0.21%
EURO 34,8333 0.46%
ALTIN 2.411,97-0,84
BIST 9.645,02-0,50%
BITCOIN 21522880,29%
Edirne
14°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kaya, “2023 seçimleri tarihi dönüm noktasıdır”

Kaya, “2023 seçimleri tarihi dönüm noktasıdır”

ABONE OL
6 Ekim 2022 14:03
Kaya, “2023 seçimleri tarihi dönüm noktasıdır”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saadet Partisi Edirne Merkez İlçe Başkanı Samet Kaya, 2023 seçimlerinin demokrasi tarihimizin çok önemli dönüm noktalarından biri olacağını söyledi.

Saadet Partisi Edirne Merkez İlçe Başkanı Samet Kaya, yaptığı açıklamada, tarihin çok önemli dönemeçlerinden birisinden geçtiklerine işaret ederek, “Çok hassas bir süreci yaşıyoruz. İçeride ve dışarda her türlü provokasyona karşı azami dikkat göstermemiz, uyanık olmamız gereken bir süreçtir bu. Bu süreçte bilerek veya bilmeyerek, toplumsal fay hatlarını tetikleyecek söylem ve eylemlere karşı teyakkuz halinde bulunmalıyız. Deyim yerinde ise menfur emeller taşıyan birilerinin ekmeğine yağ sürmemeliyiz; bu tür kimselerin özel ve politik çıkarlarına hizmet edecek söz ve hareketlerden kaçınmalıyız” dedi.

2023 seçimlerinin demokrasi tarihimizin çok önemli dönüm noktalarından biri olacağını belirten Kaya, şunları söyledi;

“Bu nedenle içerde ve dışarda birtakım çevreler, kirli senaryoları yeniden gösterime almak gayretinde olabileceklerdir. Ancak, milletimize açıkça şunu hatırlatmak istiyoruz; biz bu kötü ve alçakça senaryolarda asla figüran olmamalıyız; bayatlamış, bıktırmış bu oyunların ülkemizde bir kez daha sergilenmesine hep birlikte karşı çıkmalıyız ve reddetmeliyiz! Biz Saadet Partisi olarak kurulan tuzakların, sergilenmek istenen oyunların farkındayız! Milletimizin de farkında olmasını istiyoruz. 85 milyon insanımızın huzur, güven, düzen ve kazanç bulacağı ve Cumhuriyetimizin 2. yüz yılına yaraşır müreffeh, demokratik, adil, ve hakkı üstün tutan bir Türkiye’yi hep birlikte inşa etmenin metanet ve kararlılığı içinde olmalıyız! Birlik ve beraberliğimize zarar verecek, huzur ve güvenliğimizi sabote edecek, ekmeğimize el uzatacak, göz dikecek şer odaklarına ve bunların oyunlarına asla müsaade etmemeliyiz! Milletçe el ele, gönül gönüle müsaade etmemeliyiz” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.