DOLAR 32,3539 0.1%
EURO 35,4808 0.04%
ALTIN 2.322,630,17
BIST 9.079,973,10%
BITCOIN 22954932,50%
Edirne
19°

AÇIK

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kaya, “Esnaflar sorunlarını anlatacak”

Kaya, “Esnaflar sorunlarını anlatacak”

ABONE OL
13 Kasım 2021 18:49
Kaya, “Esnaflar sorunlarını anlatacak”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saadet Partisi Edirne İl Tanıtma Başkanı Selim Kaya, ekonomik verilerin durumu ve pandemi dönemindeki kapanma süreçleri, başta küçük esnaf olmak üzere birçok sektörde büyük sıkıntılar yaşanmasına sebep olduğunu belirterek, bugün gerçekleştirecekleri “Esnaf Kongresi”nde esnafların sorunlarını anlatacaklarını söyledi.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Saadet Partisi Edirne İl Tanıtma Başkanı Selim Kaya, Esnafın sorunlarını sürekli gündemde tutan Saadet Partisi’nin, son olarak yeni bir çalışmaya imza attığını kaydetti.  Saadet Partisi, 3 Haziran Perşembe günü “Esnaf Kongresi” düzenleyerek, esnafın sorunlarını gündeme taşıyacağını belirtti.

Pandemi sürecinde mağdur edilen esnafın sorunlarını sürekli olarak gündeme getirdiklerine vurgu yapan Selim Kaya, Saadet Partisi, “Kepenkleri kaldırmadan ekonomi kalkınmaz!” diyerek 3 Haziran Perşembe Günü “Esnaf Kongresi” tertip edeceğini açıkladı.

“ESNAF SORUNLARINI ANLATACAK”

Kaya,“Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun katılımıyla gerçekleşecek kongrede esnafın sorunları, esnafın kendisinden dinlenecek ve bu sorunlara ilişkin ortak çözüm yolları geliştirilecek. Zoom üzerinden gerçekleştirilecek Esnaf Kongresi, Türkiye’nin dört bir yanından, farklı iş kollarından esnafın katılımına açık olacak ve YouTube.com/SaadetPartisiTV kanalı üzerinden canlı olarak yayınlanacak” şeklinde konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.