DOLAR 32,3915 -0.28%
EURO 34,7566 -0.18%
ALTIN 2.405,36-0,70
BIST 10.194,021,48%
BITCOIN 18710691,16%
Edirne
15°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kaymakam Kaya, veda etti

Kaymakam Kaya, veda etti

ABONE OL
1 Eylül 2023 13:00
Kaymakam Kaya, veda etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Samsun Vezirköprü Kaymakamlığı görevine atanan Edirne’nin Süloğlu ilçe Kaymakamı Özgür Kaya, yayınladığı veda mesajı ile Süloğlulara veda etti.

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Samsun Vezirköprü Kaymakamlığı görevine atanan Süloğlu Kaymakamı Özgür Kaya Süloğlu’ndaki görevimden ayrıldı.

Bir veda mesajı yayımlayan Kaymakam Kaya, “30 Ağustos 2021 tarihinde başladığım Süloğlu Kaymakamlığı görevini, büyük bir onurla yakın desteğiniz ve sevginizle mesai mefhumu gözetmeksizin yerine getirmek için emek verdim” dedi.

Kaymakam Kaya, “Öncelikle bugüne kadar Süloğlu’na ve Süloğlulu hemşehrilerime hizmet etme şerefine eriştiren başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanımız olmak üzere tüm Bakanlarımıza, değerli devlet büyüklerimize şükranlarımı arz ediyorum” dedi.

Tarımdan eğitime, sağlıktan kültür-sanata kısacası her alanda Süloğlu’nun yüksek menfaatleri için elinden geleni yapmaya çalıştığını ifade eden Kaya, “Hamdolsun bu süreçte ilçemizin gelecek yıllarına ışık tutacak önemli projeleri başlatmak da nasip oldu. Bununla birlikte; vatandaşlarımıza sunulacak kamu hizmetlerinde daima en iyisini gerçekleştirmeye odaklandık. İlimizde görevde bulunduğum bu süre içinde çalışmalarımda hep daha iyiye ulaşmayı hedefledim; çünkü siz değerli Süloğluların her şeyin en iyisine layık olduğunuzu düşündüm. Ayrıca vatandaşlarımıza sunulan kamu hizmetlerinin kalitesinden ödün vermemek için ekip olarak ince eleyip sık dokuduk. Bu hizmetleri gerçekleştirirken en önemli amacım; ilçemizi kalkındırmak ve böylesine güzel bir ilçeyi geleceğe taşıyarak hak ettiği konuma kavuşturmaktı” dedi.

Köy köy, mahalle mahalle her bir vatandaşın derdine derman olmaya, gönlüne girmeye gayret gösterdiklerini belirten Kaya, şunları söyledi;

“Tüm meslektaşlarımla birlikte şehit ailelerimiz ve gazilerimiz öncelikli olmak üzere kapısını çalmadık vatandaş bırakmamaya özen gösterdik. Halk günleri düzenleyerek siz kıymetli halkımızın derdiyle hemhal olmaya çalıştık. Bu çalışmalarımızda bizlere her konuda destek olan başta Sayın Cumhurbaşkanımız, bakanlarımız olmak üzere, birlikte görev yaptığım Sn. Ekrem Canalp, Sn. H. Kürşat Kırbıyık ve Sn. Yunus Sezer Valilerimize; Belediye Başkanımıza muhtarlarımıza, ilçe kurum müdürlerimize, iş insanlarımıza, siyasi parti il ve ilçe teşkilatlarına, sivil toplum kuruluşlarına, basın temsilcilerine ve ilk günden itibaren sıcaklığını, sevecenliğini hissettiren, desteğini hiçbir zaman esirgemeyen siz kıymetli hemşehrilerime ayrı ayrı teşekkür ediyor; her birinizden helallik istiyorum. Haklarınızı helal ediniz. Şayet bizim hakkımız var ise biliniz ki evvelden ahire helaldir. Belirtmeliyim ki dün olduğu gibi bugünden sonra da kalbinin bir köşesi Süloğlu için, Süloğlulu hemşehrilerim için çarpacak bir kardeşiniz var. Kapımız da yüreğimiz de siz kıymetli hemşehrilerimize ardına kadar açıktır. Bu duygu ve düşüncelerle; tüm Süloğlulu hemşehrilerime ve değerli mesai arkadaşlarıma arz-ı veda ediyor; Edirne’nin güzel ilçesi Süloğlu’na hizmet etmenin onuru ve gururuyla sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum. Allah’a emanet olun” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.