DOLAR 32,4391 0.17%
EURO 34,6124 0.04%
ALTIN 2.384,070,17
BIST 10.045,74-0,37%
BITCOIN 1897799-7,47%
Edirne
13°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Keşan Belediyesi, E-Belediyecilikte Edirne’de ilk oldu

Keşan Belediyesi, E-Belediyecilikte Edirne’de ilk oldu

Tüm hizmetler artık daha hızlı ve daha kaliteli olacak.

ABONE OL
9 Aralık 2023 14:20
Keşan Belediyesi, E-Belediyecilikte Edirne’de ilk oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Keşan Belediyesi, dijital teknolojiyi vatandaş odaklı hizmette en etkin şekilde kullanmak amacıyla e-Belediye Bilgi Sistemi’ne geçiyor.
Edirne’de ilk olacak çalışmalar kapsamında vatandaşlara güncel, hızlı ve şeffaf hizmet vermek amaçlanıyor.
İçişleri Bakanlığı’nın geliştirdiği E-Belediye sistemi hakkında Keşan Belediyesi personellerine yönelik seminer verildi.
Belediyeleri ortak bir veri platformunda buluşturarak; bilgi ve iletişim teknolojilerini hızlı, kesintisiz, güvenli hizmet için kullanmak amacıyla geliştirdiği e-Belediye Bilgi Sistemi hakkında yapılan sunumda, İçişleri Bakanlığı Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından oluşturulan e-Belediye Bilgi Sistemi; vatandaşlara hızlı, güvenli ve kesintisiz hizmet sunumunun yanı sıra Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’na uygun bilgi güvenliği, genel sistem güvenliği, siber tehditlere karşı koruma, zaman ve mekândan bağımsız belediye hizmetlerine erişim ile mobil uygulamalarla hizmet kolaylığı sağlayan sistem hakkında detaylı bilgiler paylaşıldı.


“DEVRİM NİTELİĞİNDE BİR DÖNÜŞÜM”
Seminerde konuşan Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, 1 yıldır beklenen e-belediye sistemi ile hizmetin vatandaşlara daha hızlı, güvenli ve kesintisiz verileceğinin altını çizerek şöyle konuştu: “E-Belediye sistemine geçişte, Edirne’de bir ilk olmanın büyük bir gururunu yaşıyoruz. E-belediye, Keşan Belediyesi için devrim niteliğinde bir dönüşüm olacak. Hizmetlerimizi E-Devlet Kapısı’na taşıyarak, hızlı hizmet sunma ve yönetme imkanı yakalıyoruz. Vatandaşlarımız artık ödemelerini belediyemize gelmeden farklı programlarda üyelik açmadan e-devlet üzerinden gerçekleştirebilecekler. Kurumlar arası işbirliğimizi kuvvetlendirerek, ihtiyaç duyulan tüm bilgilere tek noktadan ulaşabileceğimiz uygulama ile kaynak ve zaman tasarrufu sağlayacağız. Tüm hemşehrilerime hayırlı olmasını diliyorum.”

Haber Merkezi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.