DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2044012-2,05%
Edirne
21°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Keşan Belediyesi’nden kandil simidi ikramı

Keşan Belediyesi’nden kandil simidi ikramı

ABONE OL
27 Eylül 2023 12:47
Keşan Belediyesi’nden kandil simidi ikramı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saat 12.00 sıralarında başlayan programa; Keşan Belediye Başkan Yardımcıları Yakup Balcı ve Nuran Uslu, AK Parti Keşan İlçe Başkanı Gürcan Kılınç ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Nuriye Altın ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Keşan Belediyesi, vatandaşları değerlerimiz etrafında ortak paydada buluşturan sosyal ve kültürel etkinliklerine devam ediyor.

KEŞAN’DA KANDİL COŞKUSU HEP BİRLİKTE YAŞANIYOR

Keşan Belediyesi Kandil Simidi ikramı geleneğini sürdürdü.

Hem kandillerin manevi coşkusunun yaşatılması hem de bu özel günlerde paylaşmayı ve dayanışmayı arttıran etkinliklerden biri olan Kandil Simidi ikramı vatandaşlardan takdir topladı.

Balcı ve Uslu yaptıkları açıklamada; “Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V) dünyaya teşriflerinin yıldönümünü idrak ediyoruz. Sevgi ve merhamet şehri Keşan’da her canı kendimize emanet kabul eden bir anlayışla şehrimize, insanımıza ve bu şehirde yaşayan her cana hizmet etmeye gayret ediyoruz. Çok değerli hemşehrilerimizin, aziz milletimizin ve tüm İslam aleminin Mevlid Kandilini tebrik ediyor, iyiliklere ve güzelliklere vesile olmasını diliyoruz.”

Kandil sevinci ve coşkusunu bir arada yaşayan vatandaşlar düzenlenen etkinlik dolayısıyla Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu’na ve Keşan Belediyesi’ne teşekkür etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.