DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2046385-0,55%
Edirne
16°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Keşan Belediyesi’nin geleneksel iftarları başladı

Keşan Belediyesi’nin geleneksel iftarları başladı

Keşan Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği ve binlerce vatandaşı aynı gönül sofrasında buluşturduğu iftarlar başladı.

ABONE OL
13 Mart 2024 12:26
Keşan Belediyesi’nin geleneksel iftarları başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ramazan coşkusu ve sevincinin yaşandığı iftar programlarının ilki geçtiğimiz Pazartesi akşamı Aşağı Zaferiye Mahallesi’ndeki Salı Pazarı’nda düzenlendi.
Keşan Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen programa, Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, AK Parti Keşan İlçe Başkanı Gürcan Kılınç, MHP Keşan İlçe Başkanı Adnan İnan ve vatandaşlar katıldı.
Ramazan Ayı’nın toplumsal dayanışma, birlik ve beraberlik duygularını pekiştirdiğini belirten Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, “Her yıl düzenlediğimiz ve geleneksel hale getirdiğimiz iftar programlarını bu yıl da sürdürmeye devam ediyoruz. Bu Ramazan’da da vatandaşlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde orucumuzu açmaya devam ediyoruz. Mübarek Ramazan Ayı’nda kurduğumuz iftar sofralarına vatandaşlarımızın ilgisi her zaman olduğu gibi büyük oluyor. Bu da büyük mutluluk veriyor. Ramazan bolluk, bereket ve paylaşmaktır. Amacımız bolluğu, bereketi ve paylaşmayı hep birlikte yaşamak. Tüm hemşerilerimizi iftar sofralarımıza davet ediyoruz.” dedi.
Kurulan sofralarda binlerce kişinin aynı anda orucunu açtı.
Program semazen gösterisinin ardından sona erdi.

Haber Merkezi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.