DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2050665-2,29%
Edirne
16°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Keşan Belediyesi’nin mahalle iftarları sona erdi

Keşan Belediyesi’nin mahalle iftarları sona erdi

Keşan Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği ve binlerce vatandaşın buluştuğu mahalle iftarları, geçtiğimiz Pazar günü Yukarı Zaferiye Mahallesi’nde düzenlenen iftarla sona erdi.

ABONE OL
26 Mart 2024 11:57
Keşan Belediyesi’nin mahalle iftarları sona erdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İftara; AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, Keşan Kaymakamı Cemalettin Yılmaz, Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Gürcan Kılınç, MHP İlçe Başkanı Adnan İnan ile vatandaşlar katıldı.
İftarda konuşan Belediye Başkanı Helvacıoğlu, son mahalle iftarını düzenlediklerini belirterek, “Paylaşmanın ve bereketin yurdu Keşan’da dayanışma ve paylaşma seferberliği Ramazan ayında zirveye çıktı. Bu yıl da Ramazan ayında kardeşliğin, bereketin, dayanışmanın ve paylaşmanın huzurunu hep birlikte yaşıyoruz. Sosyal belediyecilik alanında birçok yenilikçi uygulamayı hayata geçirdik.

Gönül seferberliğimiz kapsamında Ramazan ayı boyunca hemşehrilerimiz ile gösterdiğimiz dayanışma ruhu ve paylaşma ile bereketini hane hane, gönül gönül tüm şehrimize yaydığımız ve güzelliklerini hep birlikte yaşadığımız bir Ramazan ayı yaşıyoruz. Bir tek insanımızın bile gönlü buruk kalmasından gönlümüz titrer. Her haneye ve her gönüle dokunmak için seferberlik ruhu ile çalışıyoruz. İnsanı yaşatma ve gönül kazanma anlayışımız doğrultusunda yine insan merkezli hizmet ve çalışmalarımızı tavizsiz bir şekilde sürdüreceğiz. Eksiksiz her bir bireyin gönlünü kazanmak için ilk günkü aşkla çalışmaya devam ediyoruz. Hemşehrilerimiz ile dayanışmamız her zaman olduğu gibi Ramazan’dan sonra da sürecek.” dedi.
İftar semazen gösterinin ardından sona erdi.

Haber Merkezi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.