DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 20791441,51%
Edirne
15°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Keşan İtfaiyesi’nden eğitim

Keşan İtfaiyesi’nden eğitim

ABONE OL
18 Temmuz 2023 13:08
Keşan İtfaiyesi’nden eğitim
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Keşan Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, bölgede meydana gelebilecek anız yangınlarının önüne geçmek adına tarla sahipleri, biçerdöver ve balya makinesi operatörlerine yönelik eğitimler düzenliyor.

Ekipler, hasat yapılan veya balya bağlanan tarlaları ziyaret ederek, sahada bilgilendirmede bulunurken, tarla sahiplerine, biçerdöver ve balya makinesi operatörlerine; hasat esnasında yaşanabilecek olası yangınları önlemek ve engellemek adına eğitimler veriyor.

Konu ile ilgili yapılan açıklamada şöyle denildi: “İlçemizde son günlerde ekili alanlarda meydana gelen yangınlara etkili bir şekilde müdahale etmekteyiz. Çiftçimizin büyük emekleri ile 9 aylık yetiştirme döneminin sonuna gelindi. Keşan Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü olarak hasat yapılan tarlaları ziyaret ederek, hasat esnasında yaşanabilecek olası yangınları önlemek ve engellemek adına tarla sahipleri, biçerdöver ve balya makinası operatörlerine yönelik gerekli bilgilendirme ve kısa eğitimler vermekteyiz. Ayrıca bilindiği üzere biçerdöver sahipleri hasat esnasında iki adet 6 kilogramlık yangın söndürücüyü biçerdöverlerinde bulundurmak zorundadır. Yapmış olduğumuz ziyaretlerde bu hususa özellikle dikkat edilmesi gerektiğine yönelik uyarılarda bulunulmuştur. İtfaiye Müdürlüğü olarak ürün hasadı bitimine kadar olası yangınlara hızlı ve etkili bir şekilde müdahalede bulunmak amacıyla en üst seviyede yapmış olduğumuz tedbir ve koordinelerle hazır olarak beklemekteyiz.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.