DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2049294-0,87%
Edirne
16°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Keşan Lisesi Sokak Kütüphanesi hazinelerle doldu

Keşan Lisesi Sokak Kütüphanesi hazinelerle doldu

ABONE OL
26 Temmuz 2023 13:16
Keşan Lisesi Sokak Kütüphanesi hazinelerle doldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saat 11.30 sıralarında Keşan Lisesi Sokak Kütüphanesi’ne gelen Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Saz, AK Parti Keşan Teşkilat Başkanı Adnan Vural, Keşan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Andaç Gedik, belediye personeli ve gönüllüler, kitapları tek tek raflara yerleştirildi.

“ÇOK GÜZEL VE GÜNCEL KİTAPLIKLAR RAFLARIMIZDA”

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Helvacıoğlu, Kültür ve Turizm Bakanlığı Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürlüğü tarafından Keşan’a 1000 adet kitap gönderildiğini belirterek, “Gelen 1000 kitaptan 300 adedini raflara yerleştirdik. Çok güzel ve güncel kitaplıklar raflarımızda. Şu anda gelip burada kitap okuyabilirler. Keşan Lisesi Sokak Kütüphanesi’nden kitap alabilir, kütüphanemizde kitap bırakabilirsiniz. Dayanışma içerisinde tüm Keşan’da kitap okuma alışkanlığını arttıracağız. Burada amacımız vatandaşımız okumak için kitap almasını ve okuduğu kitabı kütüphanemize bırakması konusuna dikkat çekmek. Burada şu anda bir sirkülasyon oluyor. Yaklaşık olarak 5 bin kitaba yakın sirkülasyon oldu. Bunun devam etmesini istiyoruz. Sokak kütüphanemizde vatandaşımızın oturacağı alanlar da mevcut. Öyle güzel bir proje oldu ki Kültür ve Turizm Bakanlığı Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürlüğü tarafımıza 1000 kitap hediye etti.” dedi.

“SOKAK KÜTÜPHANEMİZ İLGİ GÖRÜYOR”

Daha sonra söz alan Saz, Keşan Lisesi Sokak Kütüphanesi’nin ilgi gördüğünü ifade ederek, şunları söyledi: “Kütüphanemiz açıldıktan sonra okullarımızda kitap toplama kampanyaları düzenledik. Kütüphanemizde yaklaşık 5 bin kitabın okunması sağlandı. Bugün de Kültür ve Turizm Bakanlığı’mızdan gelen kitaplarımızı raflara yerleştirerek halkımıza sunduk. Çok güzel bir proje.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.