DOLAR 32,2972 -0.61%
EURO 34,7290 -0.38%
ALTIN 2.411,33-0,45
BIST 10.045,74-0,37%
BITCOIN 1860025-4,35%
Edirne
18°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Keşan Meydanı son hızla devam ediyor

Keşan Meydanı son hızla devam ediyor

ABONE OL
4 Eylül 2023 11:55
Keşan Meydanı son hızla devam ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Keşan’ın çehresini değiştirecek olan Keşan Kent Meydanı için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Keşanlılar kadar Trakya’da ki tüm vatandaşların tamamlanmasını beklediği meydanın sadece Keşanlılarla sınırlı kalmayacağını söyleyen Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, yerli ve yabancı misafirlerin de memnun kalacağı bir meydan için uğraştıklarını ifade etti.

“MİSAFİRLERİMİZ BURADAN HOŞ ANILARLA AYRILACAK”

Keşan için kent meydanı çalışmalarında sadece yerli halkın değil tüm dışarıdan gelen misafirleri de ağırlayacak bir proje için çabaladıklarını kaydeden Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, “Kent meydanımızı yurt içi ve yurt dışından gelen misafirlerimize en güzel şekilde hizmet edebilmesi için tasarlıyorum. Kent meydanımız Keşan’ımızın yeni ve modern yüzü olacak. Keşan’ımızın kalbinin atacağı meydanımızda, şehrimizi ziyaret eden yerli ve yabancı misafirlerimizin daha modern kısa süreli bekleme alanları, indir-bindir noktaları üzerinde çalışıyoruz. Şehrimizde geçirdikleri zamandan sonra, tur otobüslerine binecek misafirlerimize en iyi hizmeti vererek, buradan hoş anılarla ayrılmalarını sağlayacağız” diye belirtti.

Keşan Meydanı’nda 5 satış noktası, büfeler, kitapevi, oturma alanları, 100 araçlık otopark, eskileri yerine yenileri dikilen ağaçların yanı sıra yenilenen binalara birlikte Keşan Meydanı projesinin Keşan’ın çehresini değiştireceği ifade edildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.