DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 20675321,11%
Edirne
17°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Keşan’da Ahmet Karaağaç Parkı açıldı

Keşan’da Ahmet Karaağaç Parkı açıldı

Keşan Belediyesi tarafından İspat Cami Mahallesi’nde hazırlanan, Ahmet Karaağaç Parkı dün düzenlenen törenle açıldı.

ABONE OL
2 Mart 2024 14:34
Keşan’da Ahmet Karaağaç Parkı açıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saat 14.00 sıralarında başlayan açılış törenine; Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Gürcan Kılınç, 25. 26 ve 27. dönem AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, merhum Ahmet Karaağaç’ın ailesi, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

“KEŞAN’I HAK ETTİĞİ ESER VE HİZMETLERLE BULUŞTURMAYA ANT İÇTİK”

Törende konuşan Helvacıoğlu, “Eserlerimizle Keşan’a mührümüzü vurmanın gururunu yaşıyoruz. Hemen her gün bir açılış yapıyoruz ve bugün yine çok şükür 5 yıldır arı gibi çalışmanın meyvelerini topluyoruz. Keşan için bıraktığımız eserlerle övünüyoruz. Israrla, inatla, cesaretle, azim ve umutla, Keşanlı için çalışıyoruz. Çöple, çamurla ve çukurla anılan Keşan’ı, ilklerle ve güzelliklerle anılan bir şehir yaptık. Keşan’ı hak ettiği eser ve hizmetlerle buluşturmaya ant içtik. Trakya’da adeta bir çığır açtık. İşte bugün de bunlardan birini daha Keşan’ımıza ve Keşan’ın ışıl ışıl çocuklarına kazandırıp armağan etmek üzere bir aradayız. Hiç beklemediğimiz bir zamanda aramızdan ayrılan, rahmetli Ahmet Karaağaç büyüğümüzün ismini yaşatacağımız, ‘Ahmet Karağaç Parkı’mızı bugün hep birlikte açıyoruz. Ahmet Karaağaç büyüğümüzü de bu vesileyle rahmetle anıyoruz.” dedi.

“BİZİM İÇİN BELEDİYECİLİK AŞKTIR, KEŞAN İSE EN BÜYÜK SEVDADIR”

Keşan’ın 5 yıl önceki Keşan olmadığını ifade eden Mustafa Helvacıoğlu, sözlerini şöyle tamamladı: “Keşan dışından gelen misafirlerinizden de duyuyorsunuzdur; bahsedildiği zaman, insanın içini titreten bir şehir inşa ediyoruz. Her ne kadar gündem siyaset olsa da biz seçim gününe kadar eser siyasetine devam edeceğiz. Hizmet siyaseti dilinden hiç vazgeçmeyeceğiz. Keşanlının mutluluğu ve yaşam kalitesi neyi gerektiriyorsa orada duracağız. Birçok ilçe ve hatta illere örnek olan ve parmakla gösterilen çalışmalara devam edeceğiz. Çünkü bizim için belediyecilik aşktır, Keşan ise en büyük sevdadır. Bu güzel işler de; masa başında oturanların değil Keşan için dertlenenlerin işidir. Hep söylediğimiz gibi; milletimiz bize oy vermeye mecbur değil. Biz milletimizin oyunu hak etmeye mecburuz. Ben bu vesileyle aramızda bulunan, yanımızda olan tüm hemşehrilerime teşekkürlerimi sunuyorum. Allah yolumuzu, bahtımızı açık etsin. Ahmet karaağaç Parkı’mız mahallemize, Keşan’ımıza ve tüm hemşehrilerimize hayırlı olsun. Huzur dolu vakitler geçirmenizi temenni ediyorum.”

“ÇOK ANLAMLI VE GÜZEL HİZMETLER YAPTI”

Daha sonra konuşan Yel, “Baharın bu ilk gönünde gönlümüzde baharlar açtıran, Keşan’ımıza değer katan bir parkın açılışındayız. Keşan belediyecilik anlamında tüm Trakya’nın göz bebeği. Bunda emeği olan başta Belediye Başkanımız Mustafa Helvacıoğlu, belediye meclis üyesi arkadaşlarımız ve tüm belediye çalışanlarının büyük katkısı var. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın gerçek belediyecilik mottosu ile 31 Mart’a hazırlamış olduğu, Türkiye’deki tüm belediyeciliğe örnek olabilecek belediye başkanlığını yürüten Sayın Helvacıoğlu, 31 Mart akşamında da inşallah Cumhur İttifakı sancağını tekrardan asacak. Çalışkanlığı ve önderliği ile Keşan Belediyesi gurur kaynağı olmuştur. Çok anlamlı ve güzel hizmetler yaptı. Bundan sonra çok daha değerli hizmetler yapacak.” diye söyledi.
Konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesildi.

Haber Merkezi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.