DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 20743761,53%
Edirne
15°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Keşan’da spor fırtınası başlıyor

Keşan’da spor fırtınası başlıyor

ABONE OL
7 Eylül 2023 14:16
Keşan’da spor fırtınası başlıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

               Keşan Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikler, bu hafta sonu ve önümüzdeki hafta sonuna sporla damga vuracak. Dolu dolu hazırlanan etkinlik programı kapsamında; Açık Deniz Yüzme Yarışı, DOÇEK Saros Dağ Bisikleti Festivali, 2.Saros Yarı Maratonu ve 1. Keşan Motofest etkinlikleri heyecan ve adrenalini doruklara taşıyacak.

8-9-10 EYLÜL’DE BİSİKLETSEVERLER KEŞAN’DA BULUŞACAK

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu’nun talimatıyla düzenlenen ve Keşanlılarının beklediği etkinlikler, 8-10 Eylül arasında düzenlenecek olan 10. Keşan DOÇEK Saros Körfezi Dağ Bisikleti Festivali ile başlayacak. “Yaşasın Cumhuriyet” temasıyla düzenlenecek festivale; farklı il ve ilçeler ile Almanya, Yunanistan, Bulgaristan, Polonya gibi ülkelerden bisiklet tutkunları katılacak.

Yarın saat 09.00’da Mehmet Gemici Cennet Bahçesi’nde start alacak bisiklet festivalinde katılımcılar Keşan ve bölgenin güzelliklerine pedal çevirecek.

ERİKLİ’DE KULAÇLAR ŞAMPİYONLUK İÇİN ATILACAK

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Keşan Belediyesi ve Türkiye Yüzme Federasyonu iş birliğinde düzenlenen Keşan Açık Su Yüzme Şampiyonası 9 Eylül Cumartesi günü gerçekleştirilecek.

Bu yıl ikincisi düzenlenecek olan ve Erikli Sahili Keşan Belediyesi Yelken ve Su Sporları Kulübü önünde yapılacak olan şampiyonada sporcular, gençler ve masterlar olarak iki kategoride yüzerek dereceye girmek için kıyasıya yarışacak.

SAROS YARI MARATONUNUN 2.’Sİ DÜZENLENECEK

Geçtiğimiz yıl büyük bir ilgi ile ilki düzenlenen ve bu yıl 2.’si düzenlenecek olan Saros Yarı Maratonu 10 Eylül Pazar günü gerçekleştirilecek. Gençlik ve Spor Bakanlığı, Keşan Belediyesi ve Türkiye Atletizm Federasyonu iş birliğinde yapılacak olan yarı maratona bu yıl da yoğun katılım bekleniyor.

MOTOSİKLET TUTKUNLARI 3 GÜN SÜRECEK 1. KEŞAN MOTOFEST’TE BULUŞUYOR 

Keşan Belediyesi, Keşan Motosiklet Kulübü, Bendis AVM, Aytemiz Polatcan Akaryakıt işbirliği ile gerçekleştirilecek “Keşan Motofest” 15 Eylül Cuma günü başlıyor.
Mehmet Gemici Cennet Bahçesi’nde Grup ONAİR Konseri ile start alacak festival, 16 Eylül Cumartesi günü saat 14.00’da şehir korteji ve 20.00 Grup Çalgıcı Mektebi konseri ile devam edecek.

HELVACIOĞLU: “HEMŞEHRİLERİMİZİ BU GÜZEL ETKİNLİKLERDE BİR OLMAYA DAVET EDİYORUM”

Eylül ayında düzenlenecek olan etkinliklere yalnızca Keşan değil, bölgedeki spora gönül veren tüm vatandaşları davet eden Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, “Vatandaşlarımızı spor, kültür ve sanatı doya doya yaşayacakları etkinliklerle buluşturmayı sürdürmeye devam ediyoruz. Bu Eylül’de ardı ardına 3 gün düzenleyeceğimiz ve bir sonraki hafta da yenisini ekleyeceğimiz spor şölenimize tüm vatandaşlarımızı keyifli vakit geçirecekleri birbirinden güzel etkinliklerimizde bir arada olmaya davet ediyorum.” diyerek çağrı yaptı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.