DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2051159-0,74%
Edirne
16°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Keşan’da toplu sünnet şöleni

Keşan’da toplu sünnet şöleni

Keşan Belediyesi ve Keşan Devlet Hastanesi iş birliğinde düzenlenen toplu sünnet organizasyonu gerçekleşti.

ABONE OL
31 Ocak 2024 12:22
Keşan’da toplu sünnet şöleni
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Keşan Belediyesi ve Keşan Devlet Hastanesi iş birliğinde düzenlenen toplu sünnet organizasyonu gerçekleşti. Erkekliğe ilk adımını atacak 4 yaş sınırı olan 50’ye yakın çocuk için aileleri tarafından başvuruları Keşan Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne yapılmıştı. Erkekliğe ilk adımı atan çocukları ise AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Gürcan Kılınç ziyarette bulunarak geçmiş olsun dileklerini iletti.

“EVLATLARIMIZA GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİMİZİ İLETTİK”

Keşan Devlet Hastanesi ve Keşan Belediyesi’ne bu anlamlı organizasyon için teşekkür eden AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, “Keşan Devlet Hastanesi’nde sünnet olan evlatlarımızı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Emekleri için Keşan Devlet Hastanesi yöneticilerine, kıymetli doktor ve tüm çalışanlarına, organizasyona katkıları için Keşan Belediyemize teşekkür ediyorum” dedi.

“50’YE YAKIN EVLADIMIZ ERKEKLİĞE ADIM ATTI”

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, “Sünnet olmalarına vesile olduğumuz 50’ye yakın evladımıza geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Bizimle işbirliği içinde büyük bir özveriyle çalışan Keşan Devlet Hastanesi çalışanları ile idarecilerimize çok teşekkür ediyoruz. AK Parti Edirne Milletvekilimiz Fatma Aksal ve İlçe Başkanımız Gürcan Kılınç ile erkekliğe ilk adımını atan ve sünnet olan çocuklarımızı Keşan Devlet Hastanemizde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Çocuklarının ilk mürüvvetlerini yaşayan ailelere de evlatlarıyla birlikte sağlık, sıhhat dolu bir ömür temenni ediyoruz. Oldu da bitti maşallah” diye ifade etti.

Haber: Erkan Ekşi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.