DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2055488-0,92%
Edirne
20°

PARÇALI AZ BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

KİSEV, 30 ayda umut ışığı yeşertti

KİSEV, 30 ayda umut ışığı yeşertti

ABONE OL
17 Ekim 2023 12:29
KİSEV, 30 ayda umut ışığı yeşertti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Vakıf, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında yürüttüğü çalışmalarla, dezavantajlı grupların hayatına dokunmayı sürdürüyor. Kuruluğu günden bu yana geçen 30 aylık süreç içerisinde KİSEV, hayırsever vatandaşların desteği ile gıda paketi, öğrenci bursları, sıcak öğün ve daha birçok hizmet ile yüzleri güldürdü.
Keşan’da ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşmaya devam eden KİSEV’in yönetim kurulu toplantısı bugün gerçekleştirildi. Toplantıya Yönetim Kurulu Başkanı Keşan Kaymakamı Cemalettin Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri; Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, KTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Şapçı, Keşan Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Kaymaz, Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mahmut Demirkan, Keşan Lokantacı, Kahveci ve Otelciler Esnaf Odası Başkanı Hüseyin Çakmak, Keşan Ziraat Odası Başkanı Hasan Şen, Keşan Muhtarlar Derneği Başkanı Abdullah Kemik, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Muhtarı Bayram Ali Kalfalar katıldı.
Toplantı kapsamında 30 aylık süre içerisinde yapılan çalışmalar değerlendirilirken, ilerleyen zamanda yapılacak çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.
Toplantının ardından KİSEV Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
KİSEV TOPLUMSAL DAYANIŞMANIN ÖNCÜSÜ OLDU
“Keşan İyilik Sağlık Eğitim ve Vakfı, kurulduğu günden itibaren 30 ayda çalışmalarına ara vermeden devam etti. Keşanlı hayırsever vatandaşlarımızın destekleri ile günden güne büyüyen vakfımız aracılığıyla 500 üniversite öğrencisine burs verilirken, 200 bin öğün sıcak yemek de ihtiyaç sahiplerinin kapısına kadar ulaştırıldı.
Ayrıca, 5 bin öğrenciye kıyafet ve kırtasiye yardımı yapılarak eğitimlerine destek olundu. Deprem bölgesinde yaşanan acil duruma duyarsız kalmayan vakıf, 110 çadır ile depremzedelerin barınma ihtiyacını karşıladı. İhtiyaç sahiplerine ulaşan 1000 gıda paketiyle de mutfaklarına katkı sağlandı. Engelli vatandaşlarımız da unutulmadı. Keşan İyilik ve Sağlık Vakfı, 100 engelli vatandaşımıza tekerlekli sandalye ve tıbbi malzeme desteği sağlayarak onların günlük yaşamını kolaylaştırdı.”
“KİSEV TOPLUMUMUZA UMUT IŞIĞI OLMAYA DEVAM EDECEK”
“Bu kapsamda KİSEV, eğitimden sağlığa ve gıdaya birçok alanda ihtiyaç sahibi ailelere ulaşmayı hedefliyor. Eğitim desteği, gıda yardımları, sağlık malzemeleri ve daha pek çok alanda gerçekleştirilen yardımlar, vakfın sosyal yardım ağını genişletmesini sağlıyor.
Keşan İyilik ve Sağlık Vakfı, toplumun her kesimine ulaşarak yardımlarını sürdürecek. Bu süreçte, ihtiyaç sahiplerinin yanında olmanın ve onların hayatında olumlu bir değişim yaratmanın mutluluğunu yaşamaya devam edecek. Vakfın değerli destekçileriyle birlikte, daha nice insana umut olacak. “

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.