DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2055358-0,96%
Edirne
20°

PARÇALI AZ BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

KİSEV aracılığı ile yapılan yardım ve destekler çığ gibi büyüyor

KİSEV aracılığı ile yapılan yardım ve destekler çığ gibi büyüyor

ABONE OL
23 Eylül 2023 15:03
KİSEV aracılığı ile yapılan yardım ve destekler çığ gibi büyüyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hayırseverler destekledi; KİSEV lokma hayırlarıyla okutulan Keşanlı üniversiteli öğrenci sayısı 100’ü geçti.

KİSEV aracılığı ile keşan aşevi’ne bağışlanan kurban ve gıda yardımları ile bugüne kadar yaklaşık 150 bin öğün sıcak yemek ihtiyaç sahiplerinin kapısına kadar ulaştırıldı.

Hayır çeşmelerinden sağlanan gelirlerle yüzlerce öğrenciye burs ve kırtasiye desteği verildi.

KİSEV (Keşan İyilik Sağlık Eğitim ve Vakfı), hayırseverlerin destekleriyle, ihtiyaç sahiplerine destek olmaya devam ederken, öğrencilerin eğitim hayatlarına burs vererek katkıda bulunuyor.
Keşanlı hayırseverler, KİSEV aracılığı ile yaptıkları hayırlarla hem öğrencilere burs imkânı sağlıyor hem de ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında oluyor.

KİSEV tarafından oluşturulan “2 Hayır Bir Arada” lokma paketi ve hayır çeşmelerinden elde edilen gelir ile öğrencilerin eğitim hayatlarına destek oluyor. Ayrıca hayırseverler tarafından yapılan KİSEV’e yapılan kurban bağışları ve günlük ihtiyaç sahibi 400 vatandaşa sıcak yemek ulaştırılıyor.

KİSEV tarafından yapılan açıklamada; çeşme ve hayırseverler tarafından döktürülen lokmalardan elde edilen gelirler ve yardım severlerin bireysel desteği ile yapılan hayırlar kapsamında yüzlerce Keşanlı üniversite öğrencisine eğitim bursu, yüzlerce öğrenciye kırtasiye malzemesi desteği verildiği kaydedildi.

Açıklamada, hayırsever Keşanlılara teşekkür edilirken, lokma döktürmek isteyen vatandaşların KİSEV’e başvuruda bulunmaları istendi.

Açıklamaya şu şekilde devam edildi: “Vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda, anlaşmalı lokmacılar ile irtibata geçilerek hayrın yapılması sağlanıyor. Lokma dağıtımından elde edilen geliri ise Keşanlı üniversite öğrencilerine burs olarak veriliyor. Yapılan bu sistem ile hem hayır yapılıyor hem de öğrencilerin eğitim hayatına katkıda bulunuluyor.”

KİSEV Yöneticileri, Keşan’da veya Keşan dışında yaşan tüm hayırseverleri Vakfa davet ederken, hayırlarını KİSEV aracılığı ile yapıp üniversite öğrencilerinin eğitimine ışık tutulmasını istedi.
Açıklamada; Vakfa 185 kurban bağışında bulunulduğu belirtilirken, aşevinden her gün ihtiyaç sahibi 400 vatandaşa sıcak yemek ulaştırıldığı ve erzak yardımlarının yapıldığı kaydedildi. İhtiyaç sahibi vatandaşlara destek olmak isteyen hayırseverlerin 444 70 22 veya 0543 625 9767 numaralı telefonlardan detaylı bilgi alınabileceği kaydedildi.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.