DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 20755141,40%
Edirne
15°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

KİSEV’in farkındalık kahvaltısı yapıldı

KİSEV’in farkındalık kahvaltısı yapıldı

ABONE OL
5 Aralık 2022 16:23
KİSEV’in farkındalık kahvaltısı yapıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Keşan Belediyesi öncülüğünde; Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Hizmetler Keşan İlçe Müdürlüğü, Keşan Zihinsel Engelliler Derneği, Keşan Engellileri Koruma Derneği ve Keşan İyilik Sağlık Vakfı işbirliğinde 3 Aralık Dünya Engeliler Günü nedeniyle “Keşan Engel Tanımaz” temalı kahvaltı düzenlendi.

Saat 10.30 sıralarında KİSEV’in bulunduğu alandaki Yaren Cafe’de başlayan kahvaltıya; Keşan Belediye Başkanı ve KİSEV Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, KİSEV Yönetim Kurulu Üyesi Bayram Ali Kalfalar, Keşan Engellileri Koruma Derneği Başkanı Fatma Öz, Keşan Zihinsel Engelliler Derneği Başkanı Emine Sönmez, özel vatandaşlar ve aileleri katıldı.

3 Aralık Dünya Engelliler günü kapsamında düzenledikleri farkındalık kahvaltısı ile engelli vatandaşlar, aileleri ve onların her zaman yardımına koşan gönüllüler buluştuklarını belirten Helvacıoğlu, “Özel vatandaşlarımızın engel tanımayan azmine ve inancına hayranız. Biliyoruz ki sevgi varsa engel yok ve biz sizi çok ama çok seviyoruz. Engelli dostu belediye olarak Keşan’ımızı engelsiz bir şehir haline getirmek için çalışıyoruz.” dedi.

Daha sonra konuşan Kalfalar ise kahvaltının düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek, şunları söyledi: “İyi ki varsınız. KİSEV olarak 1 yıllık bir kuruluşuz. Bu 1 yıl içerisinde ciddi işler yaptık. 3 Aralık Dünya Engellileri Günü nedeniyle bu kahvaltıyı düzenledik. Önemli olan düşüncelerdeki engellileri yok ekmek. Her zaman yanınızdayız.”

Konuşmaların ardından engellilerin istek, sorun ve beklentileriyle ilgili görüşmeler gerçekleştirildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.